Вижте къде няма да има вода на 23 февруари в столицата

Ще се извършват ремонтни дейности
21 фев 2016 17:30, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода на 23 февруари в столицата
Снимка: Софийска вода

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Зайчар“ жк. „Зона Б-19 , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Зайчар“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Добри Желязков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зайчар“ ъгъла с ул. „Д-р Калинков“.

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Шишман“ с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Шишман“, ул. „Йованец“, ул. „Дърводелница“, ул. „Урвич“, ул.1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йованец“ ъгъла с ул. „Падинето“.

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Христо Батанджиев“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Съзнание“ от ул. „Железопътна“ до ул. „Мара Бунева“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кирил Пърличев“ ъгъла с ул. „Христо Батанджиев“.

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Обелско шосе“ кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Обелско шосе“ от №1 до №7, бул. „Сливница“, ул. „Панчо Владигеров“, ул. 732, ул. 733, ул. „Обелско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. 732.

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стария път“ вилна зона „Лозето“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Лозето“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Старият път“№20.

На 23 февруари 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на бул. „Сливница“ кв. „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Сливница“ от ул. 3014 до ул. „Адам Мицкевич“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“№140.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари