Крадците на инкасото стреляли с "Калашников"

Всичко се развило като в американски екшън филм
Обновена: 22 фев 2016 15:30 | 22 фев 2016 15:30,
36
Крадците на инкасото стреляли с "Калашников"
Снимка: BTV

Въоръжените мъже, нападнали инкасо автомобила в мола на бул. "Цариградско шосе" в София, са стреляли с автомати "Калашников". Това твърдят от охранителната фирма, грижеща се за сигурността на търговския център.

По тяхна информация част от нападателите са стреляли по автомобила, а други нападат охранителя в гръб, повалят го на земята, взимат пратката, качват се на автомобил и потеглят.

Още по темата

Поваленият охранител стреля по автомобила на крадците и пукат гумата му.

"Първоначалната ни оценка за инцидента е, че престъплението е извършено с особена наглост поради факта, че се случва на място, което е наситено с камери, и е особено опасно, тъй като е използвано сериозно оръжие – автомати "Калашников". Освен това, нападението се случва в активната част на деня, в един от най-популярните търговски и офис центрове в столицата", коментират от охранителната фирма.

Разследващите органи вече са получили информация за автомобила на крадците, както и всички допълнителни данни във връзка с разследването.

Инкасовият екип е действал в пълно съответствие с вътрешните правила и процедури на компанията и е предприел най-добрите възможни мерки за ограничаване на щетите и избягването на човешки жертви, категорични са от охранителната фирма.

"Всички членове на екипа са без поражения, въпреки престрелката. Към момента на инцидента служител от екипа е задействал паник-бутона, като на сигнала са реагирали 3 наши мобилни патрула, но цялата ситуация се е разиграла в рамките на секунди.

Открадната е само една пратка на наш търговски клиент. Всички останали пратки на нашите клиенти в този обект са невредими", съобщават още от фирмата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
18
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Хайде малко патриотизъм де! Ние си имаме прекрасен български сериал... Под прикритие.
6
4
 
15
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
Развило се е като американски научно фантастичен филм. Защото ако това се случи там си имат системи за бързо затваряне на път за бягство. Нямаше да стигнат до никъде. А тези нашите сигурно делят парите в момента.
5
1
 
9
 
! Отговори
Проповедника преди 8 години
Освен ,че има много бацили и вируси по моловете се стреля и с калашник ...ей това е вълнуваща шопинг терапия ! Купи , купи ама вземи и детето(казва лукавия)!
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми с Калашников та... С пушка кремъклийка нЕма как да стане екшън по американски, а щеше да се развие като Априлското въстание.
3
0
 
24
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Оххх кот.ьовци , това е само началото. ЕС скръцна със зъби за обществените поръчки и харчовете на евро парите , някои отговорни другари много изгладняха и това си е съвсем нормално развитие на нещата.Да не пострадат невинни хора ,друго какво да искаме повече? Умишлено се съсипва държавата ни , както каза и един ако не бъркам бивш генерал МВР е в клинична смърт. И да имаме оръжие закона така е написан , че не ни позволява да го използваме. Живеем в едно много странно нещо наречено държава .
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да са живи и здрави крадците да си харчат паричките!
1
14
 
24
 
! Отговори
АТАКА Варна преди 8 години
На вниманието на прокуратурата на вниманието на Г-н Цацаров.Ние от партия атака имаме месечен разход по наеми за нашите офиси по общините и по една заплатка в офис 400 000 лева на месец,това прави 4 800 000 лева разход на година без разходите по телевизия АЛФА.Годишният ни приход от субсидия е 1 700 000 лв.От къде Г-н Цацаров ние от АТАКА набавяме 3 100 000 лева които са ни в минус ???