Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
354
1
 
28
 
! Отговори
коментар преди 8 години
Тези мутри май са с психични отклонения .... ДО КОГА АГРЕСИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА! В страх ли ще живеем, а децата ни? ЖАЛКО .....
353
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
461Това е най-добрият вариант но хората са наплашени че е лошо за самите тях. Експерти колко щеш ще ги убедят колко е опасно това. Полицията ги пазела.При въоръжени хора има два варианта в тая ситуация - или отстъпват или се изтрепват. И в двата случая обществото печели. При първото разума е победил, при второто неразума е премахнат от генофона.А и самите ситуации ще намалеят. Биячите са прости но не чак толкова. Сега знаят че никой не може да ги пипне и от там иде смелостта.
352
3
 
14
 
! Отговори
Порщзов преди 8 години
Тези комплексарчета са много смели и агресивни, срещу беззащитниия човек!Но, сега се готвят *** с наточените шпаги на майор Векилски в очакване на новите булки!
351
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото повикало ,такова се обадило. Този какво прави извън колата,че и ги псува . После го били ударили ,еми извинявайте ама награда ли да му дадът ,че се прави на мъж.
350
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са ИСТИНСКИ МЪЖЕ, трима срещу един. Защо не е излязъл само един. ***.
349
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишман охранители в измислена охранителна фирма!! На тази охранителна фирма лиценза трябва да и го отнемат на мига! То пък и кой им е дал лиценз на такива комплексирани *** да се упражняват на невинни хора!!! Смотана и корумпирана държава сме!!!
348
32
 
9
 
! Отговори
Запомнете!!!! преди 8 години
Еми за бой си бяха...не спряха да псуват през цялото време. Това чака всеки който не може да се бие ама се прави на мъж. Всеки 2ри се прави на Рамбо в тази държава.....
347
22
 
35
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
И на недорасляците им е ясно, че всичко това е нагласено и зле изиграно.
346
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога ще се продължава с тази агресия и докога българския народ ще стои и ще гледа безучастно, как някой го пребиват??? Полиция няма, прокуратура и съд също, така че или започваме да се защитаваме сами-едни други или мрем пребити от бой!КОГАТО ВИДИТЕ, ЧЕ НЯКОЛКО ДУШИ БИЯТ ЕДИН- СПРЕТЕ И ПОМОГНЕТЕ, БЕ ХОРА!
345
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само едно не мога да си обесня. Защо е слязал от колата? Да се разправя ли?!?!
344
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрите имат оръжие народа няма "щот не сме кат дивия запад"Здраве да ви е.
343
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Битият на Околовръстното ... когато излизаш да се биеш трябва да си готов на всичко, а не да излизаш с мисълта после да звъниш на полицията.Биячите ти са страхливи п**ки, вместо да даваш интервюта - намери ги и си изчисти сметките
342
1
 
14
 
! Отговори
vfv преди 8 години
не мога да разбера какво ви вълнува дали и колко са му счупили зъба, да не сте зъболекари?Самия факт че си позволяват това не е ли достатъчен? защото ако бяха попаднали на някой пенсиониран военен да ги отстреля тия мухльовци, какво щеше да има.....
341
1
 
16
 
! Отговори
gqurin преди 8 години
До rom . balgarinА в махалата как ги бият? 10 срещу двама (един доктор и един шофьор на линейка) Уважение за момчето, което се е изправило срещу тези главорези.
340
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ий,какви биячи само. И да забравят да счупяг телефона на актьо...снимащата, де.
339
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен439-ти ,гледах видеото ,където дават удар,след това картина няма.Ако са му избити ,да ги покаже ,,*** тогава щеше да е водопада ниагара от кръв,такова нещо повярвай спира ужасно трудно.Второ ако зъбките са накривени ,значи не са избити.И в двата случая обаче има много кръв която непрекъснато се плюе.Отделно ,човешкият организъм едва ли може за отрицателно време да се справи с деформация на челюстта - няма никакво фъфлене.И, болката не предразполага бързо и свободно говорене.
338
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИвелинаСтига с тия партии ***! Простотията е безпартийна не го ли разбира малкия ти мозък ?
337
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До РодолюбецГолям си сектант и ти
336
2
 
39
 
! Отговори
ME преди 8 години
Тотална джунгла е нашата държава...Виждат, че ги снимат и нищо, защото знаят, че нищо няма да им се случи... Гледаме как двама, напълно безмозъчни типа пребиват интелигентен човек и жена му...Това ли е мъжество, да биеш жена с метална палка ? В това се превърна милата ни родина, пълна с безмозъчни, напомпани "охранители". Хич не е на добре, ама хич. Това е не само брутално, а говори за наглост и чувство за безнаказаност, че са нещо много повече от другите...Жалко, наистина жалко
335
3
 
11
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
От 09.09.1944 г. до днес народът населяващ земята на България всеки ден доказва, че е достоен единствено за стригане, доене и клане от престъпната богоборческа юдео-масонска върхушка.Дотук се стига когато един народ отстъпи и се отрече от своя Господ и Бог!!!