Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
394
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябва като в русия - всеки с пистолет в колата
393
0
 
7
 
! Отговори
хх преди 8 години
Как да спре всичко:Съдиите да присъдят 5 години затвор и всеки от мутрите да плати 200 000 лв. обещетение на момчето.Едва ли някоя мутра някока пак ще си помисли да си търси белята Биеш, ама после си плащаш цял живот.
392
0
 
4
 
! Отговори
ff преди 8 години
Достатъчно е било 2-3 коли да спрат на разстояние и да се обадят на 112 и да продиктуват номерата. Тези мутри щяха да се разбягат като пилци
391
0
 
2
 
! Отговори
SILENCE преди 8 години
511,дори не са се обадили,мУдрецо ...
390
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял."Абе вие вярно ли сте толкова зле ?!?И как точно си представяте като види някои как една тълпа мутри пребиват с палки някого, да спре. Какво точно да направи като спре ???Еии - клавиатурни герои - от Чък Норис нагоре сте всичките.Освен да се обадиш в полицията, какво друго да направиш?
389
4
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 8 години
Пълна забрана за охранители на който и да е! Ако си честен в играта?Защо ти е ОХРАНА? СМЪРТ за нереализирани неуки спортисти и техните РАБОТОДАТЕЛИ-ПРОКЛЯТИЕ!!! В АДА !!!
388
2
 
9
 
! Отговори
РВ преди 8 години
Нападат ме с палки.... Ами ако скоча в колата дам на първа и ги направя на салата кво ше стане?
387
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Приятел,всяко чудо за 3 дни са казали хората,тези ще ги пуснат навън,ще потулят случая...примери много,вече се знаят кои са на всеки един името му е ясно,няма друг начин освен ти дс ди поемеш нещата,имали са късмет тези биячи и то голям,има хора които пътуват с децата си в колата и имат лично оръжие,и някои да тръгне с бухалки към колата му....бъдете сигурно тези щяха да бъдат в пирогов всичките,не в ареста!
386
2
 
12
 
! Отговори
Да бъдем единни преди 8 години
Комплексари смотани,тези май в джунглата са израснали.Как пък никой не е спрял да помогне на хората,толкова ли страхлив народ сме,или всеки си вика нали не е на мен. Днес не, но утре......никой незнае,ако не се научим да си помагаме нещата ще стават още по зле.За съжаление живеем в ГЕТО.....
385
4
 
23
 
! Отговори
99 преди 8 години
В криминалната държава на Боко Тиквата е така. Разбра се че тия се водят неизвестни извършители. Със сигурност нищо няма да им направят щото са охранители на някой бос, с който тиквеника Боко си пие ракията. Затова народа трябва да се вдигне и да почне първо с политиците и да свърши с мутрите. И без това между тия дето бият на пътя и тия дето крадат в парламента няма разлика. Затова всички да увисват по лампите на околовръстното
384
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
смърт за *** гадни
383
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези биячи заслужават същото което причиниха на това семеѝство дано ги вкарат в затвора за много дълго време
382
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понякога си мисля че мъченията от Инквизицията са имали голяма полза...ей такива *** са точно за такива неща!
381
1
 
12
 
! Отговори
Днес преди 8 години
Сега Ицето доста ще трябва да се доказва като бияч. Кофтито е , че няма рефер който да спре мариза. Новите в пандиза ги слагат с най-гадните гьотчии, да свикват още отначало.
380
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който либерализира режима за носене на оръжия в България и върне смъртната присъда, ще спечели следващите избори!
379
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До BIYACH
378
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** са тези биячи. Мутри си има и сега, про това, от най-гаден калибър.
377
2
 
15
 
! Отговори
рат кинг преди 8 години
Да се радва момчето, че е живо! В държавата на мутрата, мутрите царуват!
376
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В САЩ имаш право да се защитиш ако се чувстваш застрашен а ние в България още се бием с бухалки като неандерталците от пещерната епоха, тия с бухалките на дали бяха спрели ако знаеха че човека би имал пистолет и би имал правото да се защити вместо да чака от умрял писмо някой да спре че и него да го набият
375
8
 
12
 
! Отговори
за Мигрантите преди 8 години
Вече започвам да се моля да дойдат повече Сирийци и Иракчани да смажат нашите Мутри !!!Ние българите сме РОБСКО ПЛЕМЕ !