Промяна на движението по бул. "Никола Вапцаров" в София

Подмяната на магистрален водопровод ще продължи до 17 април
10 мар 2016 12:42,
3
Промяна на движението по бул. "Никола Вапцаров" в София

Реконструкция на магистрален водопровод налага временна реорганизация на движението по булевард "Никола Вапцаров" в участъка от ул. "Ат. Дуков" до бул. "Яворов", съобщават от "Софийска вода".

Строително монтажните работи ще продължат до 17.04.2016 г. Те се извършват в северното платно на булеварда, а движението на МПС е ограничено в южното.

Водопровод ф600 стомана по булевард "Н. Вапцаров" е магистрален и чрез него се осигурява основното захранване на  кварталите "Лозенец", "Гео Милев", "Изток" и "Редута". Той е изграден през 1972/73 г.  В края на 2015 г. "Софийска вода" АД започна изпълнение на инвестиционен проект за неговата подмяна.

В участъка от ул. "Ат. Дуков" до бул. "Черни връх" реконструкцията приключи, а от 9 март  2016 г. се изпълнява следващата част от инвестиционния проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
боби преди 8 години
А забелязахте ли как изчезна статията описваща задръстванията от вчера? Днесчетата пак са се надупили широко на управляващите, то не е медиен комфорт, не е чудо. Колко ли време ще им трябва и този ми коментар да изтрият? Залагам на 5 минути макс :)
2
0
 
1
 
! Отговори
boby преди 8 години
Ще трябва да почакаш на опашка за Данчето ;)
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Данче, кой те хване - кеф да му стане, кой те изпущи да ти го налющи. Вчера съм висял час и половина в задръстването от 19 до 20 и 30. Толкова съм те псувал, че си нямаш идея