2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода

Аз съм най-невинният от случката, отсече Симеон Христов
18 мар 2016 17:00,
110
2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода
Снимка: архив, Bulphoto

Симеон Христов, който е обвинен за побоя на столичния бул. "Черни връх" във вторник, излиза от ареста срещу 2000 лева гаранция, реши Софийският районен съд.

Още по темата

Макар съдът да намери, че има обосновано предположение за това, че Христов е извършил престъплението, както и опасност от това да извърши друго престъпление, магистратите го пуснаха, тъй като обвинението му е за лека телесна повреда.

За това престъпление Христов може да отнесе до три години затвор. Тъй като обаче е неосъждан Христов, може да бъде освободен от наказателна отговорност и да се размине с глоба от 1000 до 5000 лева.

По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС.  Делото се гледа в спецсъда.

На 15 март Христов преби Георги Милев след катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Милев не спрял на знак "Стоп" и, за да не се удари в автомобила му, друга кола се забила в автомобила на Христов. От удара се счупила ключицата на приятелката му. Христов скочил от колата си и удрял с юмруци Милев.

В началото на заседанието Христов заяви, че той е най-невинен от цялата случка.

"Той не спря на "Стоп" и наруши пътна маркировка. Приятелката ми чака операция, а той си е вкъщи и се прави на жертва", каза мъжът и добави, че Милев дори не се е извинил за катастрофата, която е предизвикал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
със сигурност е станал булка в престоя си в затвора
48
4
 
4
 
! Отговори
СЛУЧКИ В БЪГЪ-ТО! преди 8 години
ЗНАЧИ:1. ЕДИН ГРАЖДАНИН, СЛУЧАЙНО ПРИТЕЖАВАЩ ЗАКОННО ОРЪЖИЕ, ПАЛИ КОЛАТА И ПРИ ТРЪГВАНЕ ЕДНИ БАНДИТЧЕТА ГО УДРЯТ, ИЗХВЪРЛЯТ И ОТПРАШВАТ С КОЛАТА. ГЛАЖДАНИНА ВАДИ ЗАКОННОТО СИ ОРЪЖИЕ И СТРЕЛЯ, ПРИ КОЕТО НАРАНЯВА/УБИВА ЕДНО ОТ БАНДИТЧЕТАТА.ВЪПРОС: СПОРЕД БЪГЪ-ЗАКОНИТЕ КОЙ Е КРИВИЯ? РАЗБИРА СЕ ОБРАНИЯ И БИТ ГРАЖДАНИН, КОЙТО, МОЛЯ ВИ СЕ, ПОСМЯЛ ДА СЕ ЗАЩИТИ!2. ЕДНО СПОРТИСТЧЕ-ЖИТЕН БЕГАЧ ВОЗИ ГАДЖЕТО В ТАРАЛЯСНИКА КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ. КАРА АГРЕСИВНО, ***, БУТА СЕ ДА ПОКАЖЕ КОЙ E! В ЕДИН МОМЕНТ НА ЕДНИ "БАТКИ" ИМ ПИСВА И ГО ПОСТУПВАТ НА ПЪТЯ. ВЪПРОС: СПОРЕД БЪГЪ-ЗАКОНИТЕ КОЙ Е ВИН
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
към ммееец е тоя добелия кап..*** ...не е попаднал на някой на подходящ човек
46
0
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
НИКОЙ НИКОГО НЯМА ПРАВО ДА БИЕ ! Даже всички дъртаци знаем много добре, че днешната милиция не бие - само сношната може да ти начупи кокалите ! И какви са тези глупости -- око за око, зъб за зъб ? Този принцип е останал далеч назад във вековете !! Сега девиза е: ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ! Спазвайте го! Може да имате щастието да влезете в затвора, да попаднете на хора и да станете ч о в е к !!!
45
0
 
3
 
! Отговори
do 58 преди 8 години
Куче, намали филмите, психопат такъв ! :)))
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден по улиците на София има десетки инциденти на ритане шамари и чупене на огледала.Просто тук е станало на оживено място .Виждал съм как шамарят виновен водач с полицейски стикер на автомобила си.Нещата не са еднозначни.Не съм привърженик на насилието,но има хора които наистина са за бой.Този Георги Милев според мен си е заслужил боя.
43
3
 
2
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
аз казвам , защото познавам очевидец
42
2
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 8 години
като не спираш на стоп значи не можеш да караш- ако не ти е ясно значи си мало умен . А оръжия имаме много хора и скоро ще е време да се ползват... доста маймуни обикалят
41
1
 
5
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
До "Спортистчето"... А как реши, че "***" е най-виновен и е "***" и трябва да бъде набит. Точно тази пресечка е след завой и надолу няма видимост, както и отдолу нагоре. Неслучайно там има ограничение 40. Ако този с хондата е карал с много над ограничението, той е също толкова виновен. Този със шкодата може да е спрял, да е погледнал, да е нямало коли и след като е навлязъл, хондата да е изкочила. С над 80 са секунди от завоя до пресечката. Но не твърдя, че така е станало, не съм бил там.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има агресивни и много опасни шофьори.Повечето нямат необходимият опит,но с поведението си на пътя застрашават живота и здравето на останалите участници.Но има и такива шушумиги,които не знаят защо са зад волана.Те също са много опасни.Една неправилна маневра,неадекватно действие и стават изключително опасни.Много служители на фирми се качват на автомобил заради длъжността си и са абсолютни аматьори.
39
6
 
3
 
! Отговори
весел данък преди 8 години
Тука некви *** не спряха да се обясняват един през друг как било в Германия. Явно са ходили най далеч до съседната махала в родопите, щото в Германия сие в общи линии същата свинщина, само дето последните 10 години има геометрична регресия и тенденцията е доста бързо да ни задминат по ц и . гания. А за ситуацията - малко го е бил. Такива трябва да се съдят за опит за убийство - като не можеш да караш НЕДЕЙ !!!
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този определено е най-непострадалият от случката.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пожелавам му на Симо другия път да се изтъпани пред някой член на стрелкови клуб. Те си изглеждат съвсем обикновени.Тогава и да ареста няма да стигне.
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо лично,но погледнете му лицето...не ви ли напомня на лицата от 90те години.Че то за всяка катастрофа ако започнат да се млатят.Не бил осъждан и повече от 5000лв глоба не може да отнесе,такива били законите.Че променете ги...И какви са тези споразумения със съдът,като си признае и голямо намаляване на присъдата...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...
35
2
 
15
 
! Отговори
маларт преди 8 години
Само за някаква ключица на някоя силиконова кифла. Австралопитеци раздават правосъдие по пътищата. Но някои хора имат служебни пищаци и ще стане като с наглия бивш футболист на литекс стойчо стоилов, който беше разстрелян от пенсиониран старшина
34
2
 
14
 
! Отговори
Lex преди 8 години
Много интересни коментари. Излиза, че ако някой извърши нарушение на закона - друг може да го пребие. По тази логика - този който бие, също извършва нарушение на закона - значи някой трети трябва да дойде пък него да пребие. Ами ако някой убие някой - вие коментатори, които защитавате бияча Христов - ще убиете ли убиеца. Затова има закони и съд - другото са разсъждения от времето преди Христа - око за око - зъб за зъб.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами щом всички съдии и прокурори са корумпирани, остана да им пожелая нещо:Да ги трепят докато мърдат.И без друго всеки трети по улиците се оказва с по няколко висящи дела.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пореден път-няма съд в Бг!Тлъстата svинска цаца затова не иска мониторинг.Мърлячи!
31
0
 
11
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Каква е тая батка?
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мнго си надменно....,,сладурче,,,...Ще си намериш.,,,цаката,.Гаранция....