2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода

Аз съм най-невинният от случката, отсече Симеон Христов
18 мар 2016 17:00,
110
2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода
Снимка: архив, Bulphoto

Симеон Христов, който е обвинен за побоя на столичния бул. "Черни връх" във вторник, излиза от ареста срещу 2000 лева гаранция, реши Софийският районен съд.

Още по темата

Макар съдът да намери, че има обосновано предположение за това, че Христов е извършил престъплението, както и опасност от това да извърши друго престъпление, магистратите го пуснаха, тъй като обвинението му е за лека телесна повреда.

За това престъпление Христов може да отнесе до три години затвор. Тъй като обаче е неосъждан Христов, може да бъде освободен от наказателна отговорност и да се размине с глоба от 1000 до 5000 лева.

По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС.  Делото се гледа в спецсъда.

На 15 март Христов преби Георги Милев след катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Милев не спрял на знак "Стоп" и, за да не се удари в автомобила му, друга кола се забила в автомобила на Христов. От удара се счупила ключицата на приятелката му. Христов скочил от колата си и удрял с юмруци Милев.

В началото на заседанието Христов заяви, че той е най-невинен от цялата случка.

"Той не спря на "Стоп" и наруши пътна маркировка. Приятелката ми чака операция, а той си е вкъщи и се прави на жертва", каза мъжът и добави, че Милев дори не се е извинил за катастрофата, която е предизвикал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 31Аве ДЖУМБИШ, sport, знаеш ли в една цивилизована Германия какво става ако налетиш на пътя на някой с който сте притърпяли ПТП? ВЩе те вкарат в панделата за 5 години минимум. по бързата процедура(както закона в Англия за футболните ***).Затова в Германия като се сблъскат две коли никой на никой не налита...може да се псуват ни не налитат на бой а чакат полицията.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Монкаааааааа ,Монка,,,,,,,каква любов само те очаква?
27
16
 
6
 
! Отговори
sport преди 8 години
До ядосанаА според вас как би реагирал вашият партньор в аналогична ситуация? Не съм за агресията на пътя, но ***, причинило това събитие щеше да се измъкне с материални санкции, при положение, че е причинило страдание на други човешки същества. Ако имахме държава и е сигурно, че причинителят ще бъде съден и съответно да понесе цялата строгост на закона, тогава вероятно щях да съм по-толерантен.
26
0
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 20, Представи си, че както е афектиран тоя олиго.френ, и го лепне в слепоочието с твърда обувка. Човекът остава на място.Това ритане може да се води отвсякъде опит за убийство.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако вместо с гражданиа Милев се беше сблъскал с гражданина Лисичков, щеше да пее друга песен.
24
13
 
7
 
! Отговори
sport преди 8 години
Даааам. Само този е виновен. Аз съм по скоро на негова страна. ***, който е излетял от улица, на която има знак "СТОП" е предизвикал ПТП сам е предизвикал мелето, излизайки от МПС-то и отправяйки закани и към двамата, потърпевши водачи. При такава ситуация, скъпи коментиращи, как щяхте да реагирате вие? Да стоите заключени в МПС-тата си и да звъните на 112, докато въпросният причинител се накрещи, причини още някакви щети и в последствие си замине? Напротив, по-добре, че е отнесъл ЯК пердах!
23
9
 
6
 
! Отговори
ввв преди 8 години
До АнонименНяма съд за такива псевдо шофьори.Не разбирате ли *** глави, че те са потенциалните убийци.Блее и шофира...И като направи белята...опаа извинете.Тоя не е прав да го бие, на за мен другия е 100 пъти по виновен.А медиите...ужас.
22
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново на снимката! Поредната мутра източвал Бьлгаската хазна!
21
0
 
15
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Явно трябва да се прави отделна акция за този мъжкар
20
0
 
28
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
И на мен ми е жал за приятелката му, която я чака операция, но да пребиваш виновника е меко казано дивашко. Никаква толерантност за агресията на пътя!
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vihrogonЕ тогава дай да се избиваме като животни. Сигуно ако някой погледне жена го пребиваш. Недай се боже да ми се случи...
18
2
 
12
 
! Отговори
БРИГАДА преди 8 години
Нали следващия път ще ми слезе и на мене тариката и ще има рев сополи рев. щото в таа държава нищо не е като хората .качиш се в евтика бръмчалка и си САША БЕЛОВ от бригада. аре стегнете се памперси такива
17
6
 
3
 
! Отговори
vihrogon преди 8 години
До АнонименТова казвам и аз...Другия къде се покри?Светец го изкараха!
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоа е леко нагълоще 20 000 гаранция, кви са тия 2000?!
15
36
 
7
 
! Отговори
vihrogon преди 8 години
Дами и господа пишещи в този форум.Защо не нападате човека причинил катастрофата.Или за това си има съд?Не мога да повярвам че сте толкова *** глави.Не казвам че като го е бил е прав, но не е толкова черен.Ако не го беше бил съда ще глоби другия с колко - 100 лв.?Много ги разбирате ама да не ви се случва на вас да си чакате чинно и някой да ви осакати...
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нацепена батка...няма как да не е направил нищо.такива ги знаем.пак се отървават леко тия @
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя ще си намери майстора. Око за око, зъб за зъб.
12
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето явно има връзки,пък и самочувствие не му липсва!Да живее кьоравата Темида!
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България ще бъде разпусната някъде около 2030 г., като това е доста оптимистична прогноза
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подсъдим и по друго дело, и отново срещу смешните 2К лева е навън! Е, само кьорфишеци , че прокуратурата нямоло да прави компромиси! Страшна държава, няма що!