Партенка ли е сигналът за заплаха на "Плиска"?

МВР: Имало е обаждане на 112, но няма опасност за хората!
Обновена: 24 мар 2016 09:17 | 24 мар 2016 09:14,
23
Партенка ли е сигналът за заплаха на "Плиска"?
Снимка: Facebook

Главният секретар на МВР Георги Костов обяви, че след атентатите в Брюксел, на телефон 112 са получени много сигнали от граждани, като един от тях е бил за за опасност от атентат край столичния хотел "Плиска".

Още по темата

"Всички те са проверени и са се оказали недействителни. Имало е наистина сигнал за опасност в района на хотел "Плиска" - по тази причина там има засилено полицейско присъствие, но сигналът се е оказал недействителен и няма никаква опасност", настоя той.

Главният секретар обяви, че е уверил кмета Йорданка Фандъкова, че към момента няма данни за заплаха на сигурността на гражданите на София, съобщиха от Столичната община.

По-рано ви съобщихме за сигнал от Държавния департаментна САЩ, който предупреждава за възможна заплаха срещу неуточнена линия или линии на градския транспорт в близост до бившия хотел Плиска в София.

Съобщението е публикувано във Facebook страницата на консулския отдел на Държавния департамент с дата 23 март, след 23 ч. българско време.

Достоверността на съобщението обаче не може да бъде потвърдена. Съобщението изглежда фалшиво заради линка в него, който изглежда легитимен. Въпреки това сайта на Държавния департамент завърша с .gov, а не с .sbu, както е в съобщението. От посолоството на САЩ у нас засега не коментират "новината", плъзнала из всички медии.

"МВР проверява всички сигнали от граждани", увери главсекът на МВР Георги Костов пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-интересното е, откъде посолството на сащ има достъп до информацията, подадена от телефон 112?!? Може би за да скрият този гаф, ще кажат че е дело на хакери и ще обвинят... познайте кой :)
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мнениеDa to4no taka...i to4no tozi den bqx pred Pliska,i nevidqx nikakvo zasileno policeisko prisastvie...nqkoi pak e izlagal ne6to,uj imalo ama...no tova e normalno za "absurdistan":))))
12
1
 
6
 
! Отговори
мнение преди 8 години
нищо няма да кажа, само това, че реакцията на управляващите много прилича на тази на Чернобил- ккато винаги не адекватни. Като им гледам реакциие- по-добре да си ходят и САМИ ДА СЕ ПАЗИМ. И стига са работили ПОД ПРИКРИТИЕ в държавните учреждения.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А от тел. 112 ли съобщиха на посолството на САЩ, че тази сутрин по телевизията онова нещо "главния секретар" се правеше на ощипана мома когато го питаха от къде знаят хамериканците???
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това го е писал българин и то нeгрaмотен. Американец би написал: 87 Tsarigradsko shose Blvd.A хората се наплашиха и затова се вързаха :((
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е пъртенка, а смрдлив, скъсан, "евтин" чорап продаден ни от правилните хора.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червената тиква използва всяка новина да плюе Борисов , но не му се получава. След като си толкова отворен на всяка лъжлива информация според теб отивай на място и чакай дали ще има взривове. Така ще си по спокоен пък и сайта ще си почине от твоите простотии .
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съобщението изглежда фалшиво заради линка в него, който изглежда легитимен.Ъ?!? о.О
6
2
 
23
 
! Отговори
кой преди 8 години
Тази партенка си свърши работата,хората са уплашени и с право като виждат какво е състоянието на държавата!и че нямат защита от никъде...
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама Вие *** наистина сте лош матриал! Той Тиквата явно го е чул от американския департамент или посолството! Не виждате ли, че ни вкарват страх за да се изпокрием като мишки и да няма протести срещу ГЕРБ и неговата Тикава. И така ще си гарантират Тиквата за слуга колко може повече!
4
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Плиска има 1 патрулка с 2-*** полицаи, седят си - единия си играе на телефона, другия пие детско сокче със сламка, това е засиленото полицейско присъствие.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера имаше пожар до спирка на Плиска. Дано да е било това.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
koi i koga shte te predupredi za atentat seqt strah nad obshtestvoto veroqtno e nqkoq iskukurigala ushanka jiveesht v 70,80 te
1
2
 
39
 
! Отговори
Рамбо Силек преди 8 години
Преди минути видях в метрото един брадат, як, нисък плешивец с тъмни дрехи и аха да му скоча на веждите, но той се оказа поредната батка и слезе тихо и кротко. Много се наплаших с тия атентати.