Безплатни фитнес тренировки започват в София

Като за начало жителите на "Редута" и "Люлин 6" ще могат да се възползват
Обновена: 4 апр 2016 12:15 | 4 апр 2016 12:15,
1
Безплатни фитнес тренировки започват в София
Снимка: SPORTS MANAGEMENT BULGARIA

Столичните любители на фитнеса на открито ще могат да тренират безплатно с квалифицирани инструктори всяка събота от началото на месец април. Съвместната инициатива на Столична община и "Спортс Мениджмънт България" цели да популяризира и повиши физическата активност на жителите на София, като проектът се осъществява в партньорство с фитнес центрове "Атлетик".

Всяка събота от 2 април включително, между 9:30 и 13:30 часа, по двама инструктори от веригата ще съдействат на трениращите на две столични стрийт фитнес площадки.

Едната се намира в парк "Редута" на кв. "Гео Милев", а другата е ж.к. “Люлин 6" и е разположена в междублоково пространство на блокове с номера 615, 623 и 624. На всяка от двете площадки ще има и спортен аниматор, който да забавлява с различни физически активности най-малките деца, за които фитнес тренировката не е препоръчителна.

В рамките на следващите няколко седмици инициативата ще се разрастне както и като брой площадки, така и като разнообразие на предлаганите спортове под формата на безплатни тренировки. "Спортс Мениджмънт България" е в процес на откриване на нови партньори, които биха искали да презентират безплатно в рамките на няколко съботи своя вид спорт и своя клуб.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Sho преди 8 години
Slavi, kakvi sa rezultatite ot e-referendumite po razlichnite vaprosi?Ko kazaha hashovete i kukuvcite?