Вижте къде няма да има вода в София в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
Обновена: 19 апр 2016 16:56 | 19 апр 2016 16:56,
1
Вижте къде няма да има вода в София в четвъртък
Снимка: Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части  на столицата
 
 На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с изместване на водомерна шахта и монтиране на водомерен възел на бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“(нечетни номера от №101 до №135)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №119.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов“ кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Данаил Крапчев“, ул. „Чавдар Мутафов“ №10, №20, ул. „Иван Пейчев“ №1, №2, №4, ул. „Могилата“ №4

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Чавдар Мутафов“ №10.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 201 вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
вилна зона „Малинова долина“, ж.к. „София парк“,ул. „Рачо Петков Казанджията",  по ул. „Бистришко шосе“ от ул. „Рачо Петков Казанджията“ до ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Арх. Иван Данчов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рачо Петков Казанджията“ пред ж.к. „София парк“.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Опълченска“ жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Струга“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Опълченска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Струга“ ъгъла с ул. „Странджа“.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка със спиране на водата за установяване на теч на ул. „Преки път“ кв. „Павлово“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Преки път“ от ул. „А. С. Пушкин“ до ул. „Околовръстен път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Преки път“ ъгъла с ул. „Будилник“.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ кв. „Градоман“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Астра“ и ул. „Бизовица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Астра“.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод и сградни водопроводни отклонения на ул. „Беловодски път“ вилна зона. „Беловодски път“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Беловодски път“ от ул. „Георги Рилски“ до ул. „Севастократор Калоян“, по ул. „Илия Кутев“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Богова стъпка“, по ул. „Църковна“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Богова стъпка“, ул. „Учителят“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Беловодски път“ ъгъла с ул. „Илия Кутев“.

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Светла“ кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 13:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Светла“, ул. „Стефан Дуньов“, ул. „Черни Дрин“, ул. „Старата църква“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Светла“ ъгъла с ул. „Старата църква“.
 
На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Никола Петков“ кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 14:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Никола Петков“ №56

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Никола Петков“ №56

На 21 април  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 11:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Могила“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Обретеница“, ул. „Полувраг“, ул. „Кипарис“, ул. „Изгрев“, ул. „Суходол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Могила“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари