#НеФинансирамКрадци срещу скъпото билетче

Обществено сдружение обяви гражданско неподчинение
22 апр 2016 15:14,
110

Снимка: Булфото

Обществено сдружение носещо името "Бойкот на градския транспорт" обяви в социалните мрежи, че започва кампания с мото: #НеФинансирамКрадци за гражданско неподчинение срещу поскъпването на билетите за градски транспорт в София.

Още по темата

От движението поясняват, че неподчинението ще се изразява в пътуване с автобуси, тролеи, трамваи и влакове на Центъра за градска мобилност, както и провеждане на информационна кампания за пътниците в тях, съобщава Булфото.

В отворено писмо до кмета, Общинския съвет и Центъра за градска мобилност, "Движение Обществен натиск" пише: "С решението за увеличаване на цената на картата за еднократно пътуване и талоните за многократно пътуване на преференциална цена, Вие поехте политическата отговорност за лишаването на хиляди граждани и гости на столицата от достъпен транспорт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
23
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Този път мафията няма да може да издои народа, съпротивата ще е жестока и е твърде възможно да запали и по-големи промени. Този грабеж, тази подигравка, няма как да бъде търпяна до безкрай !
73
0
 
21
 
! Отговори
opps преди 8 години
Снимайте и ако само на бели искат билет - веднага ИСК за ДИСКРИМИНАЦИЯ!
72
0
 
25
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 8 години
Перник подкрепя София - парите от поскъпването на билета за Автобус в София ще отидат в Палати на Наетите от Народа Политици в Софийски Съвет .Трябва билетчето да сатане 40 стотинки и всички Корумпирани да лежат в Бургаския Затвор .Не пиша глупости - цената на горивата се срина до невиждани нива , Автобусите също имат невиждана ниска цена . Ако някой от Кметството в София е подписал договор за Нов Автобус на цената на СУ 35М да си клечи в затвора .
71
0
 
14
 
! Отговори
Гербава работа преди 8 години
Защо пък точно 1.60лв ... аз мисля, че трябва да е 1.63лв, а тези, които са предложили въпросната цена е повече от ясно, че не мислят.
70
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато Фандъчка и цялата околна *** вземат от Сали, Али и компанията пари за градски транспорт, тогава ще вземат и от мен.
69
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не финансирам крадливи общинари.
68
0
 
22
 
! Отговори
Просто решение преди 8 години
Не коментирам и не плащам.
67
1
 
12
 
! Отговори
до 90 преди 8 години
Ти търсиш икономически ползи.Идеята не е икономическа, а да се намали ползването на градския транспорт и да се увеличи ползването на автомобили и велосипеди и метрото.
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам как толкова печелиш бизнес като градския транспорт София винаги е на загуба.В други региони рейсовете возят по 5-6 пътници и са на печалба,е не голяма но не са на загуба.А в София не съм виждал рейс с толкова пътници, и въпреки това са вечно на загуба.А отделно няма никаква логика точно в момента повишение от 160%, напротив икономическите показатели са за спадане на цените на билетите,не голямо спадане но цената .
65
0
 
19
 
! Отговори
кой преди 8 години
Кой е собственик на фирмата за градски транспорт в София?
64
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доколкото разбрах от снимките "масовият протест" е от трима души и два плаката..........
63
1
 
33
 
! Отговори
. преди 8 години
Някой все трябва да плаща за билетите на ***, които се возят без пари и контрольорите ги е страх да им искат билет, да ги глобят или да ги свалят от автобуса. Честито на софиянци.
62
1
 
4
 
! Отговори
Жожо преди 8 години
До Анонимен 71,Бъркаш ! Не от Самоков, а от с.Белчин !!!!!
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тролгеносенмного ти е точен ника, само не разбрах сарказъм ли беше това дето си го написал или наистина го вЕрваш
60
0
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до Изумения...
59
0
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Наложи ми се да бъда в Атина 2008-*** по едно време и там си купих автобусен билет за 1.20 евро и ми важеше за един час за всички автобусни линии.
58
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СИРОМАСИТЕ И ПО 5 ЛЕВА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА БИЛЕТЧЕ ПАК НЕ МОЖЕМ ДА ИМ НАПЪЛНИМ БЕЗДЪННИТЕ ГУШИ. НАЛИ ВИ Е ЯСНО ,ЧЕ ТЕ НЕ ПОЛЗВАТ ГРАДСКИ АВТОБУСИ ,САМО НИЕ БЕДНЯЦИТЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ ЗАЩО ДА НЕ НИ НАТОВАРЯТ ОЩЕ ,ДОКАТО МОЖЕМ ДА ДЪРЖИМ ЩЕ НИ ТОВАРЯТ ТИЯ НАГЛЕЦИ !
57
0
 
23
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Лиляно, за разстрел си, *** ***!
56
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MASOVIA TRANSPORT E KATO MASOVATA PREVATISAZIYA. SASDADEN PO MOSKOVSKI OBRASEZ OT MNOGO VREME NASAM. I NEOTGOVARYA NA STANDARTITE V EVROPEISKIYA SAJS.
55
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов и Фандъкова ще ви окрадат и последните стотинки останали в джоба , пък вие си протестирайте колкото си искате!