Части от София остават без вода на 3 май

Вижте къде ще се извършват ремонтни дейности
28 апр 2016 16:52, Василия Пейчева
0
Части от София остават без вода на 3 май
Снимка: Софийска вода

На 3 май  2016 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Проф. Георги Павлов“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Георги Павлов“, бл. 238 на ул. „Елисавета Багряна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Георги Павлов“ ъгъла с ул. „Светлоструй“.

На 3 май  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ кв. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Черни връх“ до бул. „Драган Цанков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“  ъгъла с ул. „Христо Смирненски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари