Къде няма да има вода на 4 май?

Причината за спирането й са ремонтни дейности
Обновена: 2 май 2016 18:22 | 2 май 2016 18:20, Веселина Йорданова
1
Къде няма да има вода на 4 май?
Снимка: Софийска вода

На 4 май 2016 г. (сряда) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ кв. „Градоман“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: по ул. „Цар Симеон“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Кракра“, ул. „Нарцис“, ул. „Венера“, ул. „Гео Милев“, ул. „Искра“, ул. „Кукувица“, ул. „Кос“, ул. „Железничарска“

по ул. „Средна гора“ от ул. „Зора“ до ул. „Искра“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Венера“.

На 4 май 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“ , с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Незабравка“ и ул. „Здравец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Незабравка“ ъгъла с ул. „Здравец“.

На 4 май 2016 г. (сряда), във връзка с локализиране на авария на ул. „Полет“ , кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: ул. „Райловско градище“, ул. „Люлинска котловина“, ул. „Планета“, ул. „Равнище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вечерна прохлада“ №6.

На 4 май 2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на водопроводни връзки на ул. „Житница“ , жк. „Лагера“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между: по ул. „Житница“ от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Хайдушка поляна „(южно платно) бл. 1, бл. 2, бл. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Житница“ бл.3.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари