Перничанин с VW в подлез! Естествено в София

Снимката – подлезът на бул. "България" и "Ак. Иван Гешов"
13 май 2016 09:14,
49
Перничанин с VW в подлез! Естествено в София
Снимка: Нова тв

Пореден нагъл шофьор втрещи столичани. Перничанин безпроблемно паркира возилото си в столичен подлез, уж предназначен за пешеходци.

"Всяка сутрин вървя пеша към работа и минавам през подлеза на бул. "България" и бул. "Ак. Иван Гешов". В седмицата по няколко пъти засичам една и съща кола вътре в подлеза", пише възмутена жена до Нова тв.

Според нея пернишкият шофьор дори й се скарал, когато решила да заснеме нарушението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
ПЕРНИШКО! преди 7 години
ТЪПНАР! :)
37
0
 
0
 
! Отговори
Рк преди 7 години
Вършат ви мръсната работа и ще търпите да ви.....
36
1
 
14
 
! Отговори
Nona преди 7 години
Перник не е местожителство,а диагноза!
35
0
 
15
 
! Отговори
Пернишкият шифьор преди 7 години
А, *** то подлез ли било бе?!? Баси! Аз си мислех, че е подземен гараж и се чудех що никой друг не спира...
34
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перник, бе бате! Тия карат и паркират не според правилника, а според закона на винкело.
33
1
 
18
 
! Отговори
Зайо Байо преди 7 години
Ми то затова пЕРНИК е най чист,сите *** у Софию!
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът вероятно провежда учение за укриване в подлез при ядрена бомба.Взел е и автомобила си,липсва само белия чаршаф за завиване.Съдейки по трите еднакви цифри в номера,явно е връзкар и точно по тази причина е избран за това учение в противоядлено укритие /в случая - подлез/.
31
3
 
18
 
! Отговори
сс преди 7 години
Тоя пич кърти...муххххаааа
30
17
 
5
 
! Отговори
71152 преди 7 години
Този подлез неслучайно има огромни рампи. Долу има търговски обекти и тоя човек ще се окаже, че има разрешение да влиза.
29
12
 
8
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 7 години
*** 'ликторат, *** премиерин, прости джурналя, прости статии пишат. това не е голф, бе, налъми, а най-вероятно поло на база формата на предните фарове. а иначе, плюнки и ръкели хвърчат на поразия. приятен ден.
28
2
 
45
 
! Отговори
1 преди 7 години
Баси наглеца! Родната полиция що не ни пази?
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИма Имааааа! Кюстендил бие по всички точки!!!
26
1
 
31
 
! Отговори
# преди 7 години
Живея във СЕЛО Владая (не е "квартал" както е според данъците ми) и имам някакъв поглед над движението - от 20г пътувам всеки работен ден до дружба 1 и обратно.Пк са добри шофьори колкото и СА... КН също, но ЕН и СО са най-нагли и безотговорни по пътищата в София...ЛИЧНО МНЕНИЕ!
25
1
 
48
 
! Отговори
БАН преди 7 години
Това не е подлез - това е Новият ускорител за елементарни човечета от Перник към София !
24
3
 
39
 
! Отговори
ЦГМ преди 7 години
Човекът е за похвала- той е първият , който ползва новоизградените подземни паркинги в столицата , каквито има във всеки европейски град , нали ?Нека ни е честит !
23
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те като са ги набедили за столица са били 30 000 заедно със съседните села Княжево, Подуене, Бояна и т.н и наследниците на тези хора навярно отдавна не живеят в България. Така че на тези 2 000 000 само номерата на колите са им софийски. половината мьекат, половината кекат .....
22
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко, сега КАТ ще поканят автора на снимката да прекара 3 дни в писане на обяснения, иначе биха приели материала само като информативен. Дано някой пиян голфаджия накрая им се бухне в кирливата сграда да им развали спокойствието, нищоправенето и пиенето по цял ден на тия ***!!!
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неможе да се плюе по перничани и да се слагат под един знаменател. Има и такива които спазват правилата и законите. Това че във всяко стадо има *** си е природен закон. Явно този дето е паркирал като селинжър отговаря точно на този природен закон. След като няма кой да го санкционира защо пък да ни си паркира голфчето в подлезчето!? Хем на сянка хем на сушинака. А това че някои се възмущават си е техен проблем. В родната ми софия вече не ме впечатлява нищо от както ни нападнаха селенжърите!
20
23
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то голяма разлика между манталитета на софиянци и перничани няма, дебелата шопска тква и простоттия са и за едните и другите.Просто навремето са набедили едните за столица, а не другите. Иначе сега перничани щяха да се надуват като пуяци, а софиянци - да се бият с винкели и да карат гоуфове.
19
16
 
18
 
! Отговори
Трънчанин преди 7 години
Ех тези 10 000 перничани, които работят в София съсипват дисциплината на водачите в 2 000 000-на София. Ако се съди по публикациите в пресата всяко второ нарушение на обществения ред в София е на перничанин! Вдигнете две стени при Владая и Люлин и проблемите ще намалеят наполовина.