Клошар нападна възрастен столичанин пред НДК

42-годишният бездомник бил с влошено психично здраве
19 май 2016 16:55,
13
Клошар нападна възрастен столичанин пред НДК
Снимка: Facebook

42-годишен клошар с влошено психично здраве е нападнал възрастен столичанин в градинката на НДК. Сигналът е получен днес около обяд в полицията, съобщиха от МВР.

На място са изпратени полицейски екипи и бърза помощ. Те са установили, че възрастният мъж е ударен по главата с дървена пръчка.

Нападателят е задържан на място. На пострадалия е оказана медицинска помощ.

По случая е образувано бързо производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди. Работа по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ндкнападениеКлошар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2То да бяха само клошарите държавата ни не би била на това положение. Повечето (да не кажа всички) сме с някаква форма на психично личностно или мозъчно растройство. Ако се обръщаше сериозно внимание върху психичното здраве на обществото сега щяхме да сме години напред. Но това не би се харесало на някои "родолюбци". Зад тяхната родолюбива фасада стои друга теория и съответното високо "ценено" психично заболяване.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До свидетелНе бих казал че шизофренията е основна болест на българина. От моите лични наблюдения при нас по-скоро преобладава Граничното Личностно Разтройство/Маниакална Депресия - при мъжете и Хистрионизма - при жените. Тези психични заболявания са най-силно обособени със смяна на настроенията - почти на часови интервали при граничното разтройство. Дано да греша но това ми се е набило от наблюдения.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Психичните заболявания са като диабета и рака. Никой не е застрахован и никой не знае какво би го сполетяло. Няма мързел - има психични разтройства които буквално изпиват всякаква позитивна енергия и живец. Има и други психични разтройства които много се ценят от "силните на деня" като нарцисизъм, социопатия и психопатия. Те нямат чувства и не показват реални емоции но са склонни да ги имитират.Те на пръв поглед са силни и устойчиви докато не се срине матрицата около тях.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Млад човекПо времето на комунизъмА всички са били ограбвани от ***
6
3
 
9
 
! Отговори
Млад човек преди 7 години
По време на комунизма клошари и бездомници имало ли е? Според ГЕРБ и Президентина тогава хората са били супер бедни сигурно всички са били клошари . Добре че демокрацията е дошла че са останали малко. Така ли е ? Така ни разправят от "Америка за България"
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Болните от шизофрения много често стават клошари. Болестта е толкова тежка и съсипваща, че ако нямаш силна роднинска подкрепа и грижи - задължително пътя е или лудница, или клошар.
4
2
 
18
 
! Отговори
свидетел преди 7 години
Много са! В центъра, където живея, има постоянно по 2-3 , сами си говорят на висок глас, сменят за 5 сек три настроения - парексаланс шизофрения.Държавата отдавна е абдикирала, дори тези които приемат за лечение ги пускат в "градски отпуск" през уикенда , за да пестят пари.
3
1
 
14
 
! Отговори
681 преди 7 години
"По случая е образувано бързо производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди" Ама вие сериозно ли ? И как ще го осъдят като е шантав и доколкото разбрах е клошар ?Какво ще му вземат ? Какво ще им даде ?
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мнозинството от клошарите са нелекувани шизофреници докарани до кофите.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги държат още по олиците...