3 в 1: Балове, футбол, празници! 80 000 коли поемат към София

Движението по входовете ще бъде затруднено, особено на "Цариградско"
Обновена: 24 май 2016 13:22 | 24 май 2016 13:12,
20
3 в 1: Балове, футбол, празници! 80 000 коли поемат към София
Снимка: Булфото

Очакваме около 80 000 автомобила да влязат в столицата през днешния ден заради края на почивните дни.

Това каза за "Фокус" Комисар Тенчо Тенев, началник на Отдел "Пътна полиция" към СДВР.

Комисар Тенев коментира, че организацията за движението в столицата, във връзка с края на серията почивни дни е свързана с разполагане на патрули на столичния КАТ на всички входни артерии. 

Още по темата

"На всички възлови кръстовища ще има регулировчици, за да може автомобилите да влизат свободно в София", обясни той. "Очакваме около 70 000-80 000 коли да влязат в столицата през днешния ден", допълни комисар Тенев.

Във връзка с футболния мач за Купата на България довечера между отборите на ЦСКА и Монтана, началникът на столичната пътна полиция заяви, че има създадена организация за движение около Националния стадион "Васил Левски". По думите му движението по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в частта около националния стадион ще бъде затворена за движение на автомобили след 17.00 часа.

Комисар Тенев заяви, че заради големия интерес към футболния мач се очакват и много хора от провинцията да пристигнат в столицата, което ще затрудни движението по входовете на града. "Особено по бул. "Цариградско шосе", допълни той.

Във връзка с абитуриентските балове комисар Тенев допълни, че има създадена организация на движението и за тях. Той обясни, че довечера се очаква засилено присъствие на абитуриенти, като в училищата има създадена организация.

"При всички училища, които са ни заявили, че имат балове през днешния ден ще има полицейски екипи, които ще организират движението на автомобилите", подчерта той. Комисар Тенев заяви, че през вчерашния ден са санкционира около 46 абитуриенти, които са нарушавали правилата за движение по пътищата.

"Това са млади хора, които се показват от прозорците и люковете на автомобилите. Целият наличен състав на КАТ и служителите във видеоконтрола са на работа днес", заяви началникът на КАТ и подчерта, че на територията на столицата няма регистрирани тежки катастрофи през днешния ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия па смешници от КАТ само задръствания правят. В петък към 14:00излязох от софия за 3 мин. Когато работеха сверофарите . 2 часа по-късно се връщах и влязох в града за над час, докато регулираше тъпата фурашка. Даже околоввръстното беше зстворено. Да ви пикам на създадените организации.
16
1
 
1
 
! Отговори
Муахахахааааааа преди 7 години
Едни *** тръгнали да обиждат други такива. То в софия всички са с селски произход. По време на освобождението софия е малко градче с по малко от 20000 души население, половината от които турци, роми и евреи. В годините до соца в софия се заселват 400 000 селяни. По време на соца се заселват 600 000 селяни. От както избухна демокрацията в софия са се заселили нови 300 000 селяни. Вие от коя група селяни сте, панелни мишоци.
15
0
 
0
 
! Отговори
зевзет преди 7 години
На абитурентите им къса луксозните дрехи Вучков. Той трябва да види видими обувки за говор за неговите мисли. На абитурентските балове всеки може да се появи с провокативни дрехи и да изпие много алкохол с лов за лоното на някоя абитурентка с къса памет къде се намира и не трябва да се чудим защо. За всичко това са виновни родителите.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно и също от '80 (граждани и провинциалисти). Абе хора пораснете малко, не сме '86, а 2016. Вие като ходите на почивка не пазарувате ли от местните ?
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12Аз мразя селяните повече от бежанците!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрънкат ли бурканите в багажниците не амуджиии?!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След бежанците, най-много мразим селяни.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Revolution_"Чавдар Етрополе Литекс цска 1948" има шанс да вземе първа купа.
9
8
 
1
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
ЦСКА ШАМПИОН, А НА ОСТАНАЛИТЕ УР НА ПОТЕН ОТ ПАРКУР
8
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
А и въпроса с това кои колко връзки има кога ще седнат да мислят затова еи отде иде корупцията де била спряла сменила се институцията а старите *** вътре верваи народе
7
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Така става но за всичко са виновни предните управници затова сме на това ниво след като всичко избяга по софия тъи като кои мисли за работа инвестиции никои след като е така чао на малките градове пък на тия дано да им дирят сметка някога
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги се чудя на наглостта на провинциалните "земеделци" как точно ни хранят- с домати и краставици от Гърция, с чесън от Китай, с картофи от Египет, с плодове от Македония, с боб от Аржентина и месо от северните страни....Освен арогнатни са и доста мързеливи щом при подобно природно богатство ядем само внос. П.П. Карайте внимателно, София няма да ви избяга
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ордите от прованса напират към София с багажници пълни със зимнина.
4
3
 
3
 
! Отговори
zeus преди 7 години
До Анонимен 3Стената е хубаво нещо, ще задържи простаци като теб в голямото село, да си живееш с манията за величие, докато цървулите на дядо ти още намирисват в коридора ;)
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Апропо, трябва да чакаме две седмици преди да отворят стената .. та да сте измрели от глад през това време
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой празничен ден точно като днешния, София тухомълком ще се е сдобила със стена, чиито врати изненадващо ще останат затворени за цялата "завръщаща се" ***. Апропо, дано се изпозатрият по пътищата и не стигнат никога там, закъдето са тръгнале!
1
3
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
само цска