Ден преди скъпото билетче: Полицейско насилие в рейса

Двама униформени свалиха редовна пътничка от автобус №49
Обновена: 31 май 2016 21:04 | 31 май 2016 19:30, Александър Попов
170
Ден преди скъпото билетче: Полицейско насилие в рейса

В последния ден на евтини билетчета в столицата отново се стигна до стълкновение между пътуващи и контрольори. Софиянка алармира за насилие на полицаи над пътничка, независимо, че тя е била редовна. Към случката тя прибавя и видео, от което е видно как двама униформени насила свалят жената от автобус на градски транспорт сякаш става въпрос за особено опасен престъпник.

"Ето на какво станах свидетел днес в автобус 49, на спирката на завод "Нестле" полицай би жена, защото отказа да слезе от автобуса и да си даде личната карта при положение, че не беше нередовна. Две минути след като потеглихме от началната спирка контрола се качи на първата за проверка. Жената тъкмо ми подаде билета си да го перфорирам, защото го търсеше по време на тези две минути, откакто се е качила. Дойде контрольор, започна да вика, че е нередовна, дойде още един, крещяха като луди. Хората я защитихме, защото жената си беше в правото. Ако беше циганка никой нямаше и да я проверява. След това се намесиха двама крупни полицаи от Столична полиция, които не се представиха, и започнаха да крещят (най-вече единият, този, биячът). След като жената отказа да слезе, полицаят, крещейки жестоко, я задърпа грубо и я свлече от рейса. А на нас свидетелите ни беше наредено да не даваме мнения, защото не сме компетентни. Егати полицейския произвол. В каква държава живеем и какви хора сме?!", разказва очевидката.

Тя е категорична, че няма да подаде сигнал в полицията, защото никой нищо няма да направи.

"Не снимах от началото, не се вижда лицето на побойника, току виж и мен ме набият...", завършва разка си тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Газ до дупка с жалби и съдебни дела, ако трябва в Страсбург! За това сме на този хал, защото ни тъпчат, а ние си мълчим за по-лесно... Ами ще ни тъпчат. Овце с овце... Станете ги изметете най-после тия корумпирани мутри псевдо демократи! Докога ще търпим това унижение и произвол на всички нива на управление??? Няма ли край тази овча търпимост??? Роби! Вие сте едни жалки роби! Вижте гърците, вижте французите -- скъсват се от протести, докато им се чуе гласът! Овце с овце заспалии
59
5
 
28
 
! Отговори
:( преди 7 години
Уволнение за куката и жената да подаде иск в съда. Само така ще станат хора тези тюфлеци. За едно билетче ще убие човек?!?!???!?!? А като видят джиповете на мутрите, се правят на храсти и гледат встрани :) Гласувайте пак за диктатора-мутра и ще ви разстрелват за 1.6 по улиците. *** народ.
58
17
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
направих си труда да погледна цените на картите и са по 50лв за всички линии и 20 за ученици направо незнам от какво се оплаквате ,нали в София взимате големите мангизи
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ве *** у племето тата. Ско. Не ми казвайте че не сте тата. Ри а българи защото Хан Аспарух нее българин такова племе не съществува. Личи си ви по обноските айдуклука и по територията селенжърска.
56
0
 
1
 
! Отговори
ейййййййй преди 7 години
До ИванчоГлупости на търкалета!
55
6
 
3
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ.... преди 7 години
....с тия ЛАКЪРДИЙ ЗА ..."СКЪПОТО БИЛЕТЧЕ"!!!!!ТУКА У СОФЕТО ---Е ТАКА!!!!!!!КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА -----ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО !!!!!!!ТАМ---Е БЕЗ ПАРИ !!!!
54
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
купувайте лют спрей и да ги почваме, кой кого стана положението. няма такава държава! няма такова унижение! какъв 21 век, какъв ЕС, какви 5 лв. в Африка има по-напреднали държави, да не говорим, че Румъния, Македония и Албания ни изпревариха... Тиквун ВЪН! ОСТАВКА! МАФИЯ! КОЙ????
53
2
 
20
 
! Отговори
ха преди 7 години
Какви полицай са това,срам за професията заради такива катили хората ненавиждат полицията,браво на човека който е заснел случая.
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВОЛЯТА НА МАСАТА ОТ СЛАБОУМЕН НЕВМЕНЯЕМ НАРОД ГЛАСУВАЛ ЗА БУДАЛИСОВ И ХАРЕМА МУ Е ТАЗИ !!!!
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо в София имате толкова скапана система за билетите. Направете го като в другите градове- влизаш в автобуса, идва контрольора, плащаш му, къса ти билета и готово, ако не плащаш идва шофьора с манивелата или винкела и те сваля от автобуса. Няма нередовни римляни.
50
18
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Правилно са постъпили полицаите. В нормална държава тази жена щеше да е закопчана и в ареста. Не се подчинява на полицията. Няма никакво значение дали има билет или не. Щом и искат лична карта и заповядват нещо - е длъжна да го прави!!! И правилно са казали полицаите , кибиците да мълчат защото не са компетентни.
49
1
 
6
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Едни търтей ще пазят други търтей жестоко а?
48
3
 
1
 
! Отговори
НЕМА НАСИЛИЕ!!!!! преди 7 години
ЗАКОНА ---ТРЕБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА!!!!!КОЙТО НЕ ЕБ"""А ,ЗАКОНА-----ПОЧВАТ ДА ГО ЕБ"""Т , НЕГО!!!!ТРЕБВА ДА СВИКВАТЕ ,БЕ...ХА,ХПА,ХАААААААААААААА.....НЕМА ДА МИ СЕ ПРАЙТЕ НА ...."ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ"!!!!!!
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО ИМАТЕ ЕЛЕКТРОННА КАРТА ЗАРЕДЕНА СЪС 10 ИМПУЛСА ЗА ПЪТУВАНИЯ ДОРИ ДА НЕ СТЕ Я ОТЧЕЛИ С 1 ИМПУЛС АКО СЕ КАЧИТЕ В ТРАМВАЙ ИЛИ ТРОЛЕЙ КОГАТО ДОЙДЕ КОНТРОЛА ЩЕ ВИ ТАКСУВА САМО С 1 ИМПУЛС ОТ КАРТАТА ВИ А НЕ ДА ВИ ИСКА ГЛОБА В ДЕСЕТОРНИ РАЗМЕРИ!!!!
46
3
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Онемявам с тези селски истории , ПОЛИЦИЯТА да се занимава с редовността на пътниците !? Излиза че в един автобус има : шофьор 2-*** контрольори 2-*** полицаи и как да не е на загуба това предприятие Да се направи Както е по света : качваш се от първата врата дупчиш и заминаваш назад и без това се губи много време от блъсканицата на слизащи и качващи се от всички врати
45
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако си беше търсила билета две минути преди да се качи в автобуса немаше да я свалят,пък и много истерично крещеше което ме навежда на мисълта че е нещо гузна........а и да не забравя СУФИАНЦЪИ нали сте хайлайфа на балканите бре що мучите кат телетъ за некви 80 евроцента за билетце......кат ви не харесва елате при нази у село де се возим на коуело или на жива магарешка тяга и де 500 лева на месец са мечта,ами така е повече зимъти повече бъркате у джобу за билетце...нема начин..
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не снимах от началото, не се вижда лицето на побойника, току виж и мен ме набият...", завършва разка си тя."Току виж и на тебе да ти поискат личната карта и да те дръпнат от автобуса (по твоите критерии да те спукат "бой"). Стига лиготии.
43
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко прос трябва да си, да седиш на седалката и да обясняваш, че не си имал време да си перфорираш билета. Имала време да седне, а нямало как да се самотаксува. Е, извинете... И когато униформен полицай ти поиска легитимация, това е законно.
42
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ето на какво станах свидетел днес в автобус 49, на спирката на завод "Нестле" полицай би жена,"Айде, айде, бил я, стига преувеличава. Грубо я дръпна ама това не е бой, дори не я е ударил.
41
14
 
2
 
! Отговори
!? преди 7 години
не знам до колко е законно да се снимат полицаи , в някои държави е недопустимо да се разпространяват такива клипчета и се носи отговорност-наказателна , значи.