Още агресия на пътя: Шофьор счупи ръцете на "колега"

Инцидентът станал преди 3 дни на столичната ул. "Георги Райчев"
2 юни 2016 16:37,
22
Още агресия на пътя: Шофьор счупи ръцете на "колега"
Снимка: архив, Bulphoto

Шофьор е пребил друг след катастрофа, съобщиха от прокуратурата. Инцидентът е станал на 30 май около 13:00 часа в София на ул. "Георги Райчев".

Мъжът е обвинен, че е ударил с юмруци по лицето и е ритал по тялото друг мъж, като му причинил средна телесна повреда. Пострадалият е със счупване на долния край на лъчевата кост на двете ръце.

Според прокуратурата от страна на насилника е демонстрирана "безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност". За това законът предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години.

Прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 3 юни, когато той ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото по-цивилизовано е едно общество, толкова по-малко агресия има. В БГ агресията е ужасяваща. Нищо общо с Европейската цивилизация няма територията със столица Сф.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А списвача е написал два пъти новината и се опитва да ни о..магьоса, прокуратурата да го съди в магьосничество
15
4
 
6
 
! Отговори
Извод преди 7 години
Пътната простотия е съществувала и ще съществува докато има коли! Въпросът е да не я определяме като "балканския див селски манталитет" или " в БГ е тъй,, диваци..", защото се случва навсякъде и то в много по-големи мащаби.Което въобще не е оправдание за тази дивотия ...
14
4
 
2
 
! Отговори
До долния преди 7 години
а ти сигурно си от новите еврегей-шаренки , ама малко миризливи цветенца, дето им дай да плюят по всичко българско ...
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До А бе КОМПЛЕКСАРИ!!То те в америка се стерлят в училищата тва ли да ни успокоява? То ти сигурно си от тези дето налитат на бой по пътищата.
12
7
 
9
 
! Отговори
А бе КОМПЛЕКСАРИ!! преди 7 години
Я си пуснете ИНТЕРНЕТ, има един сайт - YOUTUBE! Та там вижте няколко ХИЛЯДИ много по-диви "БГ-диващини", ама незнайно защо случили се и случващи се постоянно в САЩ, Германия, Русия и къде ли не! ROAD RAGE се казват ...И то в пъти повече от БЪЛГАРИЯ!!!Аман от еврогейзери плюещи постоянно по РОДИНАТА си!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами пързо производство без да има условни. Когато си причинил телесна повреда значи е умишлено. 2 години ефективно е добре за тия 2 години като излезе от затвора ще обикаля парадите и няма да е агресивен.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИванчоТи май не си от БГ, щом не знаеш, че обикновено каращите безмозъчно и биещите са едни и същи.
9
24
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Заслужил си е боя. Агресията на пътя е била преди боя, когато този виновния за ПТП е карал агресивно и некадърно, заплашил живота на околните и предизвикал катастрофа. Тъй като българския съд не правораздава, затова потърпевшия е решил сам да накаже витовния.
8
3
 
15
 
! Отговори
Гален преди 7 години
Тази лудост трябва да спре - мен миналата година един такъв бабаит ми счупи носа и ми причини мозъчно съътресение за нищо и никаква засечка на пътя :(( Осъдух го, разбира се, едва ли бие повече хора по улиците. Бърз съд за такива е решението.
7
1
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Абе, Джони, а ти от кое точно племе си???
6
4
 
32
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
В циливилизованете държаве има застрахофки и ни са бият по пътя, а си разменят даните за застрахофките и ако е посериозно викат милицията и се обаждат на 160.
5
5
 
28
 
! Отговори
до: първия преди 7 години
ей такива, като тебе и този ще ги черпи с баклавичка, бай Ставри от южното крило на ЦСЗ. Новодошлите булки, първо той ги черпи...ей, аман от *** борсуци в тази държава. Станалото, станало. кой виновен, кой крив си има органи да решат. но да раздаваш правосъдие, да биеш, чупиш ръце е абсолютна варварщина. Няколко бабаита до сег са се опитвали да ми кажат нещо напреки, но като изляза от колата се изпокриват, като плъхове. Такъв плъх си и ти със сигурност.Само те се правят на мъже по форумите
4
10
 
3
 
! Отговори
Темида преди 7 години
2месеца условно и 20лв. глоба и да си ходи вкъщи.
3
2
 
47
 
! Отговори
младен преди 7 години
"За това законът предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години."Само 2ма, 3ма да ги осъдят на 10г. и да ги излежат и останалите агресори ще се кротнат.
2
2
 
20
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
Наказанията трябва да са 10 г. и евентуално по-малко до 3 години при смекчава.
1
50
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да, трябвало е да го почерпи с баклава сигурно. И мен да ме блъсне някой не се знае какво ще стане, като не могат да карат да не карат.