Проверили 300 души за убийството на Георги – без резултат

Граждани подали над 50 сигнала за зверското престъпление
2 юни 2016 19:05,
20
Проверили 300 души за убийството на Георги – без резултат
Снимка: архив, Bulphoto

300 души са били проверени за съпричастност към убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, каза главният секретар на МВР Георги Костов.

Днес се навършва една година от престъплението в Борисовата градина, което все още не е разкрито.

16-годишният Георги беше намушкан с нож на 2 юни 2015 г., малко преди воя на сирените. По-късно от МВР разпространиха кадри на бягащ младеж с раница, но самоличността му още не е установена.

"За съжаление не можем да се похвалим с резултат по убийството на Георги, но за пореден път апелирам към медиите да разпространят кадрите, които са представени и към гражданското общество за повече активност", призова Костов.

Над 50 сигнала са проверени от МВР по информация на граждани, допълни той пред "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Злостър преди 7 години
Родната полиция ни пази, бъдете благодарни на ББ, ЦВЦВ и РБ (да се чете Разпрана Бидонова)
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката кърти мивки все едно гледам картина на някои известен художник единия гледа нагоре а другия с ръкавиците зяпа униформената с похотлив поглед и е разтворил ръка все едно ще я хване за ...
13
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
За една година и никакъв резултат ли?Едва ли е възможно.Вероятно се покрива лице,свързано с човек от системата.Иначе отдавна да го бяха хванали или гръмнали.Просто държава няма.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
300 души проверили, но доста време след случката, когато следите вече ги няма.Второ, какво да очакваме от новото МВР, създадено след 1989-та след като разрушиха МВР-то от преди 1989-та?
11
2
 
6
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 години
Яснооо....от Милиционер полицай не става. Мързеливи, слабоумни, неграмотни, Бавни, "чувствителни"..........направо закривай, уволнявай, съкращавай. А и като ги гледам как влизат в заложната къща с едни торби и излизат без тях, ми е ясно, че Те (милиционерите) са Организираната престъпност.
10
1
 
6
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Ушев провери ли за изчезнали безследно ученици ?
9
0
 
6
 
! Отговори
БУМАГИ преди 7 години
И вероятно бягащия човек е бил разпознат, било е сигнализирано, бил е разпитан и е 1 от тези 300 и е пуснат, щото ... така. Липсва обратната връзка. Нека МВР да обяви малко данни: Тези 300 са: 1. Д.Л.Х.22г.София, 2.Р.К.М.26г.Русе и т.н. поне които са сигнализирали да видят ефекта. Че може да са разпитани и само 15, как да зная!?
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече от ясно е, че убиецът е син на гербераст и поради тази причина ще бъде покрит от властите.Все пак Бъчварова не може да направи нищо против волята на Шефа си.
7
1
 
9
 
! Отговори
До селянин преди 7 години
Ти осъзнаваш, че разпита отнема доста време, подготовка, самия разпит и после протоколи... Не е толкова лесно и не мисля че бройката на разпитите е важна.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2: Не мисля, че дори и кръвен роднина, ако го разпозная бих си премълчал. И най-добрия си приятел бих го издал. Такива хора е по-добре никой да няма в обкръжението си. Утре може и близък да убие...
5
7
 
26
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Ама много навреме искате да го намерите. Кой го знае къде - я в Англия, я в Германия. Цяла година разпитали 300 души, т.е. по един на ден. Защото има стотина почивни дни. Родната полиция не ни пази, тя ни мрази! Запомнете това.
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е, вчера на един познат му откраднали колата. Питам го, обади ли се в полицията и прокуратурата. - Да, вика той, обадих се, но не били те.
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Fundral Akintosh
2
7
 
20
 
! Отговори
Бакъря преди 7 години
В САЩ така борят разкриваемостта.Обявяват една сума.След времея увелиават,докато даде резултат.Така понякога брат брата продава за пари,но за много пари.А тук все още се разчита на комунистическото възпитание.Свърши се с идеологиятя преди 25г.
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да обяват 100 000 евра награда и веднага "най-добрите" му приятели ще го издадат