ВМРО зове: Забранете гей парада

"София прайд" - покушение срещу морала, смята Карлос Контрера
91
ВМРО зове: Забранете гей парада
Снимка: Булфото

За отмяна на насрочения за 18 юни и забрана за провеждането на гей парад в София призова от трибуната на Столичния общински съвет общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според войводите провеждането на събития като "София прайд" е крайно неприемливо и недопустимо от морална и от ценностна гледна точка.

"Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството”, посочи Контрера.

Съветникът смята още, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат, е нормално.

"Аз обаче го считам за ненормално и чуждо на българските традиции, дух и култура и то не за друго, а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред", каза представителят на ВМРО пред общинските съветници.

Контрера допълни, че организаторите на мероприятие окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. "Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб", посочи съветникът, защото по думите му Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата "Седмицата на брака".

"Затова и като гражданин, и общински съветник, няма как да не реагирам срещу това поредно сборище, срещу тази нагла провокация срещу морала и добрите нрави, която ще се състои на 18 юни. Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София, каза в заключение Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПешкоСъгласен съм, глупаво да се прави парад за каквато и да е сексуална ориентация, но все пак трябва да се обърне внимание на това, че гейове има и че и те са хора. В същност, тези паради се дължат точно на острите реакции от страна на сексуално-несигурни индивиди като голяма част от пишещите тук.
45
5
 
14
 
! Отговори
-10 преди 7 години
Аз още не мога да разбера идеята на този парад... защо толкова държат да покажат на всички, че го взимат отзад?------И аз така се чудя за Луков марш :-)
44
4
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Как са избрали датата, точно на задушница! Тези *** ще се развявят и оскверняват паметта на мъртвите!
43
10
 
8
 
! Отговори
-10 преди 7 години
", а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред..."Аз пък смятам, че чрез името си Карлос Контрера, вие се опитвате да наложите един чужд модел на мислене на едно общество доста далече от нашето. Затова, ако имате българско гражданство бъдете така добър да си смените името :-)
42
4
 
23
 
! Отговори
da преди 7 години
даже е хубаво и да се криминализира
41
12
 
9
 
! Отговори
-10 преди 7 години
Може ли да спрете да наричате тези инфантили войводи!
40
4
 
6
 
! Отговори
хетер преди 7 години
Хайде да си направим контра парад ... на хетеросексуалните и да покажем, че не ни е страх да покажем че сме такива... че харесваме срещуположния пол (колко гей ънфрендли), като всеки може да се облече, както му е удобно. Единственото условие е да не провокира насилие над участниците в парада.
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, дано не е като парада на военните, че беше пълна излагация. Дано поне гейовете направят нещо по-стойностно. Надявам се президента лично да приема парада и отново да раздаде отличия на заслужили гейове.
38
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това гнусно сборище на умствено повредени индивиди трябва да се разтури завинаги, а земята по която минават да бъде дезинфекцирана.
37
5
 
13
 
! Отговори
Касапин преди 7 години
Най-добрия начин за печалба от гей парада е той да свършва в касапницата. Нужни са много донори на органи и мат'риал за храна на кучета и котки.
36
2
 
7
 
! Отговори
Снайпер преди 7 години
Мне подсказал один камрад, где проходит гей парад.....
35
14
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 7 години
Излез от селото си !!!!Света наван е много по различен от селската крачна.
34
4
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Мдааа, за тоя прайд никой не чува освен ако не наскачат срещу него бърлгари родолюбци като Карлос Контрера?! Понеже си нямате по-сериозни проблеми гейовете са ви бръкнали отзад - смешна работа. До българина - щом за пенсиите се притесняваш, нямаш никакъв досег с геьове. В общия случай проблем с пари или деца нямат, по скоро обикновените пеераси като теб се чудят как да свържат двата края. Хубавото поне е на улицата сте меки като теменужки, само в коментарите колите и бесите. :)
33
2
 
15
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
На 18 юни, аз пък организирам София ХАРДКОР ПРАЙД - поканени са всички коцкари, е*ачи, ш4врантии, националисти, феновете на двата футболни гранда, всички рокери, метали, скинари, евроскептици, гладни пенсионери и безработни майки с деца! Е така да се поразходим из центъра, на по бира!Пък то не се знай, може да пообменим опит с 'участниците' в другия прайд....
32
4
 
12
 
! Отговори
Картечница преди 7 години
Един откос за ***-да-лите, един откос за Денис и анонимните поддръжници на содомията и предатели на България.
31
21
 
7
 
! Отговори
Денис преди 7 години
Докато градовете на запад печелят милиони от такива паради ,дори ги финансират,тук в нашата мила родина ги заклеимяваме.Не намесвайте религията защото тя беше ликвидирата по време на комунозма и омърсена по време на демокрацията след като попове се биеха с ножове.Това са коментари на хора които никога не са излизали от селата си,и за тях е странно да видят различни хора.
30
4
 
10
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Е как какъв националист- внесен отвън, точно както беше внесен и наложен с външна намеса парада на амбреажите. Тебе кое точно те притеснява- че няма да можеш да си чупиш китките на парада ли?
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак си търсят някаква темичка ВМРО за да не ги забравят, че съществуват.
28
8
 
9
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Аз също не одобрявам въпросния парад - не е нужно чак да се демонстрира кой какъв е и що, а чрез тия паради надали поне в нашето общество ще се повиши "толерантността". Според мен по друг начин трябва да се процедира - никакво внимание, ще попарадират, попарадират, пък ще спрат. А и едва ли от тия паради се появяват повече "гейове". Така че споко. А ВМРО и г-н Контрерас пак се мъчат да вадят дивиденти, това е ***
27
6
 
19
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 7 години
Тази срамна масовка е подкрепена от няколко евроатлантически посолства и най-вече се организира от един член в посолството на Големия Задокеански Брат, който живее със своя еднополов/а партньор/ка. Какво правят в Западна Европа, Америка и други държави - това ми е през онази работа, но на българите им е писнало от 240 *** и педалки от НС , така че нямат нужда от още неколцина.