ВМРО зове: Забранете гей парада

"София прайд" - покушение срещу морала, смята Карлос Контрера
91
ВМРО зове: Забранете гей парада
Снимка: Булфото

За отмяна на насрочения за 18 юни и забрана за провеждането на гей парад в София призова от трибуната на Столичния общински съвет общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според войводите провеждането на събития като "София прайд" е крайно неприемливо и недопустимо от морална и от ценностна гледна точка.

"Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството”, посочи Контрера.

Съветникът смята още, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат, е нормално.

"Аз обаче го считам за ненормално и чуждо на българските традиции, дух и култура и то не за друго, а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред", каза представителят на ВМРО пред общинските съветници.

Контрера допълни, че организаторите на мероприятие окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. "Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб", посочи съветникът, защото по думите му Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата "Седмицата на брака".

"Затова и като гражданин, и общински съветник, няма как да не реагирам срещу това поредно сборище, срещу тази нагла провокация срещу морала и добрите нрави, която ще се състои на 18 юни. Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София, каза в заключение Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
15
 
! Отговори
Маризов преди 7 години
...Със забрана няма да стане ,ама виж с един як кютек наред и подред може и да се постигне тещо ,най-малкото месеци наред тези амбреажи да не могат да си седнат на дирниците ! Питам се ,къде са футболните агитки ,рокерите , националистически и патриотични организации ? Къде са ?
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВМРО лаха против турците па се сдушиха с тях както и с Буда!И тези точно ще четата моралтова е все едно Буда да чете библията!
4
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КВО Е ТВА ИМЕ БЕ: КАРЛОСА КОНТРЕСА БИЛА ПРОТИВ ГЕЙ ПАРАДА!ТОВА Е ВСЕ ЕДНО КОНЧИТА ВУРСТ ДА КАЖЕ, ЧЕ Е ПРОТИВ ТРАНСЕКСУАЛНИТЕ ТРАВЕСТИТИ :D
3
15
 
14
 
! Отговори
Ха ха преди 7 години
Баш войвода е тоз Карлос Контрера. Явно е роден в Нова Македония (някъде между Хондурас и Никарагуа).Цялата Мара втасала сега и гей парада им пречи. Не че го одобрявам, но все пак всеки има право да се самоопредели - ето например тоз войвода!
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАК ТАКА ЩЕ ЗАБРАНЯТ ПАРАДА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ?
1
14
 
18
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Карлос Контрера българин ли е?