Скъпо билетче, споделено пътуване

Човек се повози в София с кола, но извън нея
13 юни 2016 15:22,
14
Скъпо билетче, споделено пътуване
Снимка: Кадър, Facebook

След поскъпването на билетчето за градския транспорт българинът започва да се оглежда за по-евтини и направо безплатни алтернативи. И, ако някои просто решиха да бъдат гратис и отново в общинските автобуси, то други взеха нещата в свои ръце и поеха по свой собствен път. Буквално.

Такъв случай показва видео, качено от Мирослав Колев в профила си във Facebook. Действието се развива на булеварда, свързващ Дружба с Младост в София. На него се вижда как автомобил тип "баничкарка" се движи със сравнително висока скорост, а отзад, хванал се здраво, пътува човек. Но не на задната седалка, а извън нея.

Вижте:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
15
 
! Отговори
user преди 7 години
Румънците искат да направят градския транспорт безплатен, а тук вдигнаха с 60% билетчето. Нека да обменим отново опит.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Човек се повози в София с кола, но извън нея"Дотам ще стигнем с Плевньо.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
уф с тия цени на скапаните билети по ок да си взема такси по евтино излиза ми вече, фандъкова и сие да си ходят !
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако този тарикат е решил да се самоубива,да отиде на витоша,да се метне от някое високо.така ще се строполи пред някоя кола и невинен шофьор ще го лежи като за човек.
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен4Намаля ли? За това вече е към 2 млн и нещо и всеки ден идват нови хора. Колкото до картите на пенсионерите и учащите, те са с доста голямо намаление, но не са безплатни. А и не е вярно, че само пенсионери и учащи ползват транспорта, качи се в час пик, когато хората отиват на работа да видиш. А Адския транспорт е пред фалит, защото много се краде и защото едни "специлани" хора пътуват гратис и контролата ги подминава.
2
15
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Ще свикнат,ще...свикнат софиянци и пак за...бокофф човек ще пуснат на изборите.Това е...нормално,защото човек се движи по най...малкото съпротивление.Иначе трябва да...мисли,а те...софиянците,не са свикнали.
1
2
 
35
 
! Отговори
Невен преди 7 години
Имаше един луд човек на Подуяне така се качи на една баничарка, но късмет беше че полиция караше отзад и спря колата. В държава в която лудите са на свобода така се случва. То един път така, втори път и накрая някой невинен щофъор ще го отнесе ...