Софийска вода изгражда канализационен колектор по бул. "Арсеналски"

Строителните дейности може да причинят временна реорганизация на движението по улица "Богатица"
13 юни 2016 15:52,
1
Софийска вода изгражда канализационен колектор по бул. "Арсеналски"
Снимка: Софийска вода

 На 15 юни„Софийска вода“ АД започва изграждането на канализационен колектор по бул. „Арсеналски“ от ул. "Богатица“ до ул. „Милевска планина“ в квартал „Лозенец“​. Срокът за изпълнение на строежа е 54 работни дни.

Проектът предвижда изграждане на 174м нов канал от стъклопластови тръби, с диаметри Ф500мм, Ф800мм и Ф1000мм.

Очаква се каналът да работи заедно със съществуващия канал по бул. „Арсеналски“, което ще осигури отвеждането на отпадъчните води, идващи от канализацията по ул. „Богатица“. Реализацията на новия канализационен колектор по бул. „Арсеналски“ ще подобри качеството на предоставяните от дружеството услуги за живеещите на ул. „Богатица” и съседните улици, и на бул. „Арсеналски“ между ул. „Богатица“ и ул. „Милевска планина“.

Изпълнението на строителните работи, обаче е възможно да причини някои временни неудобства за живеещите и работещите в района, като затруднено движение и паркиране по споменатата улица.

Софийска вода ще направи всичко възможно за да осигури качествено изпълнение на строително-монтажните дейности в срок, при оптимална организация и спазване на всички правила за безопасност и здраве при работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари