Цвети движи крайниците си, лекарите й махнаха далака

Гимнастичката е контактна, но все още с опасност за живота
Обновена: 15 юни 2016 14:40 | 15 юни 2016 13:28,
120
Цвети движи крайниците си, лекарите й махнаха далака
Снимка: Facebook

Гимнастичката Цветелина Стоянова продължава да е в тежко състояние и с опасност за живота в реанимацията на "Пирогов", съобщава bTV. Цвети обаче може да движи крайниците си, а лекари ще направят допълнителни изследвания, за да определят колко тежко е състоянието й.

Още по темата

Състезателката беше приета в болницата в контактно състояние, но с множество вътрешни травми. При последвалата операция далакът на Стоянова беше изваден.

Гимнастичката не може да диша сама и затова е на апарат. Тя обаче общува с лекарите от "Пирогов".

Вчера 21-годишната гимнастичка беше оперирана след като падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". Според МВР Стоянова е направила опит за самоубийство.

Според кондиционен треньор на националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Кирилова, не спортът е в основата на опита за самоубийство на Стоянова, а по-скоро става дума за личен проблем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
71
 
! Отговори
До Цвети преди 7 години
Мило момиче, молим се за теб да се оправиш и да не мислиш повече за такива работи !
49
1
 
51
 
! Отговори
ази преди 7 години
Независимо от проблема ,винаги има изход. Станалото е в момент на отчаяние и безисходица. Точно в този момент е нужен психолог или съвет на по-възрастен.
48
4
 
45
 
! Отговори
Ъгъл преди 7 години
Стига сте търсили виновни. Депресията е страшно нещо, дори когато човек има реална помощ от психиатър. Не всичко може да се предвиди. Дано момичето се оправи с колкото може по-малко постоянни проблеми. Имам позната направила същото. Оцеля и сега не помни нищо как е стигнала дотам.
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам тук, че мрсни комунисти не са се посвенили да си пропагандират човеконенавистната идеология. Нямате ли срам, червени бклуци? И такива поводи ли използвате?!?!?Всичко ще се оправи, мило момиче, Бог да е с теб.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако е опит за самоубийство
45
53
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако оцелее ще е инвалид до живот
44
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"сега положението се смрачи - "Цвети Стоянова в кома" - наложило се е медикаментозно да я сложат в кома...."Кое му е смрачаващото? Претърпяла е операции, ще има още, лекарите изкуствено я поставят в кома с медикаменти, за да не я боли. Важното е, че е била в съзнание и си движи крайниците.
43
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da ozdraviava momata !
42
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветенце мило, ти си боец! Ще издържиш, ще се възстановиш напълно! Заслужаваш цялото щастие на земята, мило дете! <3Боже, помогни на Цвети и пази всички деца на България! Амин!****Ако някой има вина за случилото се - нека да получи това, което заслужава......
41
29
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
А че щом е у Пиугов зачи скору че и видим снимката пак - от некой електрически стълп Тиа не се маитапат чета далака и отрезали те щом ръце и крака са и оствили пак са я пожалили
40
7
 
10
 
! Отговори
Мома преди 7 години
Колкото до безсънието - при депресията нивата на серотонин в мозъка спадат, а серотонина е фактор за добр сън - безсънието е било симптом на депресия, в основата на която е била загубата на майка й.
39
4
 
30
 
! Отговори
Мома преди 7 години
Загуната на родителя е в основата на нейната депресия. Загубата на един, или още повече на двамата родители, пагубна за всяко дете. На мен ми липсваше баща, не защото беше починал, а просто защото е неспособен да бъде баща. Това може да го разбре само някой, който е изгубил родител и болката е опустошителна. Тази загуба води до ниско самочувствие и ти правиш всичко възможно, за да се докажеш на света, да докажеш, че си, че струваш. Имаш нереални очаквания за себе си и ако не се оправдаят(както в случая, поради премахването и от отбора) може да стане нещо такова. Тя е искала да се докаже докрай
38
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И БЕЗ ДАЛАК СЕ ЖИВЕЕ, ТОВА ДА Е САМО! ТОВА КРАСИВО ДЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ, МНОГО ВНИМАТЕЛНО И НЕЖНО, ТРЯБВА И ПОДКРЕПА, А ТИ *** 47 - ХА СЕ СПРИ- НЯМАШ ЛИ СТРАХ ОТ .......ДАЖЕ МЕ Е СТРАХ ДА ГО НАПИША- ЦВЕТИ,УСПЕХ!
37
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че движи крайниците е много добър сигнал, довчера все още имаше съмнения, че може да остане парализирана.
36
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ спортът е в основата на опита за самоубийство на Стоянова, а по-скоро става дума за личен проблем. Цветелина КириловаАло какъв личен прлоблем може да има младо и красиво момиче !?
35
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАДНАЛА ИЛИ СКОЧИЛА - АЙДЕ СТИГА ПОЛИТКОРЕКНОСТ КЪМ ТИКВАТА ПРЕСТЪПНИК
34
2
 
39
 
! Отговори
Tina преди 7 години
Гордея се с тебе, мило момиче! Бог ти е дал много, красота, сила, талант, дано ти даде сега и сили да се справиш. Повярвай, прекрасна си и най-доброто за тебе предстои!
33
4
 
46
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Браво, Цвети! Млада, красива, супер гимнастичка, а след време и напълно здрава, какво повече ти трябва? Животът е пред теб и го живей за мига!
32
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стискам ти палци!!!
31
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи това хубаво момиче и да няма фатални поражения. Що се отнася до причините, едва ли тук пишещите имат достоверна информация, затова от обвинения към този или онзи няма смисъл. Когато станат ясни всички обстоятелства ( а рано или късно истината ще се разбере), тогава посочете виновния.Що се отнася до коментарите, че в художествената гимнастика е казарма и каторга, нека кажем, че така е в елита на всеки спорт. Едва ли някой е държан насила в отбора.