Цвети движи крайниците си, лекарите й махнаха далака

Гимнастичката е контактна, но все още с опасност за живота
Обновена: 15 юни 2016 14:40 | 15 юни 2016 13:28,
120
Цвети движи крайниците си, лекарите й махнаха далака
Снимка: Facebook

Гимнастичката Цветелина Стоянова продължава да е в тежко състояние и с опасност за живота в реанимацията на "Пирогов", съобщава bTV. Цвети обаче може да движи крайниците си, а лекари ще направят допълнителни изследвания, за да определят колко тежко е състоянието й.

Още по темата

Състезателката беше приета в болницата в контактно състояние, но с множество вътрешни травми. При последвалата операция далакът на Стоянова беше изваден.

Гимнастичката не може да диша сама и затова е на апарат. Тя обаче общува с лекарите от "Пирогов".

Вчера 21-годишната гимнастичка беше оперирана след като падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". Според МВР Стоянова е направила опит за самоубийство.

Според кондиционен треньор на националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Кирилова, не спортът е в основата на опита за самоубийство на Стоянова, а по-скоро става дума за личен проблем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубаво момиче, ама що се е докарало до тукдано се оправи
29
3
 
40
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Оцелей, момиче! Рано ти е за там, за където толкова си бързала! Дано само с далака ти се размине! Всички ще умрем един ден, така че не трябва да се бърза!
28
3
 
37
 
! Отговори
И преди 7 години
Крайно време е хората да станат по-отговорни към психическото си здраве, както и да мислят как се държат с хората около тях. Стресът, в който живеем, до голяма степен го създаваме ние самите с грубото си, безпарднонно отношение един към друг. Думи като Благодаря и Извинявай са забравени за сметка на коментари като "К'во бе!" и "Ти к'ъв си, бе!" В България психиатърската помощ е тема табу, а когато някой има някакъв емоционален/психически проблем, веднага му се лепва етикета "луд".
27
10
 
24
 
! Отговори
Нешка Робева от БКП преди 7 години
НИе нямаме вина, личен мотив я е подтикнал към това действие! Ние само обираме плодовете на усиления труд на младите момичета и крадваме парите за лични цели! Нищо лично!
26
2
 
55
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Страхотно красиво момиче , голяма спортистка .....дано бог я върне при нас !
25
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митьо е важно да се оправи! Гимнастички много, но един е Митьо!
24
7
 
44
 
! Отговори
- преди 7 години
Дано се оправи. Жалко за момичето, отдало целия си живот на тренировки и подготовка за състезания. Според мен Раева лъже че сама се е отказала от отбора.
23
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лицемерие, много нещо. Ако не беше толкова красива, надали щяхте да сте толкова загрижени. Външната красота на един човек не променя нищо. Отношението към всички хора следва да е еднакво и по човешки. Колкото до морала, в белите държави за подобни случаи веднага се дават оставки. Раева трябва веднъж завинаги да ни освободи от присъствието си.
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Живеела със приятели си във Банкя,а пък сега във надежда със баба й,нещо нищо със нищо не се връзва,цялата история е доста странна,според мен не трябва да намесват Илиана Раева и другите от отбора,според мен си е имала лично нейна причина,все пак не е от вчера гимнастичка,а от доста време,имала е тежки моменти,преживявала ги е,защо точно сега да направи тази глупост?Има нещо,но само тя си го знае,дано се оправи това е важното,толкова млада и красива.Да се оправи ,но кой знае какви ще са поражени
21
6
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Чудя се човек ли слага минусите или някой изверг.На всяко положително мнение има най-малко по един минус,поне до сега.Как е възможно да има такива безсърдечни хора?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цвети е под въпрос, но пък за сметка на това мога да ви успокоя, че Митьо Очите си отворил очите, ще живее... но пък живот ли е това да си мъж без паца?!?
19
1
 
30
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Бог да е с Цвети! Това е поредното доказателство, че не парите, славата, красотата и каквото и да било земно правят човека щастлив, защото всичко е преходно и тленно. Ако човек е загубил вярата си и връзката със своя Творец, той винаги и при всякакви обстоятелства ще бъде нещастен, както и обратно.Всяко зло ни се случва за добро, за да се опомним, да се осъзнаем, да се покаем и да променим начина си на живот. Слава Богу за всичко и нека не забравяме, че без Православие няма България!
18
16
 
21
 
! Отговори
факт преди 7 години
Момичето е жертва на болни амбиции на треньори и други такива "фактори"! Сега ще я изкарат луда... Колко и болна да я изкарват защо не я взехте с отбора и там да не я включите в състезанието. Добри лъжци сте и щеше да измислите причина. Вие погубихте един млад човешки живот. Възмездие има-търпение!
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля се за нея.
16
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стискам палци на това прекрасно същество, дано се възстанови не само физически, а преживяното да укрепи и душата му!
15
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този свят няма нищо за никой. Смъртта е дар.
14
3
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Дано оздравее това това красиво и нежно момиче!И не случайно Бог е пожалил сирачето.Моля се да му даде здраве,всичко друго се оправя.
13
3
 
48
 
! Отговори
И преди 7 години
Бъди силна и не се предавай. Бори се за живота си. Има толкова прекрасни неща, които тепърва ти предстоят. Пожелавам ти искрено да оздравееш, да се изправиш на крака и да продължиш да живееш. България те обича и се гордее с теб.
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра новина от болницата, за разлика от другата във Варна.
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето е железно и ще оцелее, лошото е че са се забавили много с помоща, нали шефа командирова всички лекари да се грижат за очите.