Биячът на французина го преследвал преди да го пребие

Пиер изгубил съзнание, българинът го бил в главата
16 юни 2016 09:03,
85
Биячът на французина го преследвал преди да го пребие
Снимка: архив, Bulphoto

Биячът на французина, пребит на улица в София, го преследвал доста време. Това коментира Боряна, приятелка на пострадалия.

От побоя мъжът е изгубил съзнание за известно време. Ударите, които понесъл, са основно в главата. Там са и шевовете.

Още по темата
Разследването по случая продължава. "Притесняваме се, макар състоянието му да е стабилно, че оттук нататък може останат последици от побоя. Той е бил сам в колата. Когато се обади по телефона след случката, не помнеше нищо, разказа Боряна.

"Нямам представа какво точно е провокирало побоя. Но знам,че всичко се е случило на пътя при ляв завой. Другият мъж след като го е преследвал по пътя доста време, настигнал го е и след това го е пребил", разказа Боряна.

Пиер живее вече от 7 години в България, той е фоторепортер на свободна практика. До сега не е имал подобни инциденти, посочи тя.

Нападателят беше задържан няколко часа след саморазправата на пътя. Той е 30-годишен криминално проявен.

Пиер, придружаван от българка, сам потърсил помощ в полицията. Признал, че засякъл автомобил, а шофьорът му го настинал и пребил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
18
 
! Отговори
Бил преди 7 години
"Пиер, придружаван от българка"Пак безродни *** проституиращи се на чужденци. Нямат чувство за род и нация само глутеуса си гледат и келепира, от такива неща ми се повдига.
69
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, този френски фотос, какви точно ги прави и за кой цели 7 години, но както и да е ! Ей западно европейски гъззоолизници, а ве не сте ходили само вие на запад - ние сме били малко преди вас, хайде да не отваряме тема какво е на запад и какво е на изток в България, че такава тоаалетна като на запад не съществува никъде другаде.А пък онзи Лондончанина бил си карал както си иска по пътя и в насрешното и били само му се усмихвали, ох.. котьо не си попаднал там където трябва. Не защитавам бияча, но и от отсрещната страна си има келеемета, били дори и французи.
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bia4at v satvora pone sa 20 g ako e sin na njakoi ot gerb schte go prebijat v mvt zazarov da ne gleda dalaverite i milionite na mutrite kak da gi saschtitava a da sadi i osajda banditite kradzite mutrite na bg
67
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво значи едно засичане ?Едно засичане на минута ?за един час (15 км) десет пъти ме засичат, отляво се навира, отдясно, няма предимство, няма нищо...на един му е кеф да си спре насред пътя, другия му е кеф да си прави обратен, трети си кара назад...Оня ден ше влизам в бензиностанцията, ама човека си спрял на входа и си гледа картата...не казвам, че трябва да се избиваме, ама то човек не издържа. Не знам какви нерви трябва да имаш за да караш ...
66
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
53, знам!Ти намери с кого да сравняваш джунглата в България!Как може.в незнам си колко милионен Лондон с постоянен свръхнатоварен трафик, всички да са толкова търпеливи и толерантни и даже да ти се усмихват ако грешиш, а тук за едно засичане да те трепят като ***..... Там хората не се ли изнервят, не са ли стресирани ? Убедена съм че каквото и нарушение да е извършил французинът, не го е направил умишлено, но дори и така да е, защо ще го пребива? Оу горките РАБОТЛИВИ АНГЛОСИ чакащи на държавата ЕС ,как да са изнервени горките !
65
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де безработни френски и лондонски майммууни - от такива като вас България е джунгла. Я не ми се правете за запада, там *** и джунглата е в пъти по зле от БГ .
64
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До АнонименЛичи си колко ти дреме. Само пяна не си пуснал още (а може и да си де да знам), аз не се занимавам с форумни войни като тебе, но ако дадеш координати имам приятел който обича Пернишки тип забавления. :)
63
1
 
22
 
! Отговори
53, знам! преди 7 години
Ти намери с кого да сравняваш джунглата в България!Как може.в незнам си колко милионен Лондон с постоянен свръхнатоварен трафик, всички да са толкова търпеливи и толерантни и даже да ти се усмихват ако грешиш, а тук за едно засичане да те трепят като ***..... Там хората не се ли изнервят, не са ли стресирани ? Убедена съм че каквото и нарушение да е извършил французинът, не го е направил умишлено, но дори и така да е, защо ще го пребива? Вече имаше такива инциденти м/у бълг.шофьори, при които от незначителни спречквания, хора бяха пребивани до смърт. Това говори за психопортрета на бъл
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ела да се видим някъде, да видиш как се пъна духхачо на френски главички - дреми ми за минусите и пюачетата.
61
1
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Побоищата по пътя си станаха ежедневие в България и май новината е само, че пребитият е чужденец. Но тоя ту.пан дето спами как може да съжаляваме бития, е доста забавен. Пъне се като *** на стъкло, никой не му отговаря и само минуси отнася. Поне в тази тема това говори добре за читателите, евала. :)
60
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
56 АнонименСрам! Дано се оправи франсето! Да разказва за простотиите в балканската *** за да не идват еропейците в това бандитско прокълнато място.А..у, ти какво си мислиш , че на запад са много културни и бандити няма ! Даже нашия са много повече от БГ, с ножове и калашници и не прощават само с едно комоцио . Срамувай се от себе си, аз не се срамувам да се нареча БЪЛГАРИН дуухачо...
59
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карам си аз в Марсилия скутера и изведнъж от никъде се едно врансе ми сече пътя и за малко да се убия, разправям му аз на френски че в друга държава ще яде бой до посиирране, а тоз се пени и дори обърна на коренен френско арабелски , като свалих каскара и ме видя бръснат и като почнах да го псувам не на български, а на руски и тоз мина на червено и изчезна като извънземно ,за малко да прегази едни хорица .
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
предлагам да строим пак държавни пътища, желаещи работници имаме!
57
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А можеше, да му разшири задното отверстие, вместо да го бие! Така на франсето, повече нямаше, да му е кеф!
56
0
 
18
 
! Отговори
до 58 преди 7 години
на кой да разказва, на арабелите в къщи ли, те са виждали и по-страшни неща, най-много да ги отегчи
55
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е попаднал на мене.След първото нахално клаксониране щях да го засека осем пъти и като слезе да ме бие, да го заколя като заек.
54
1
 
44
 
! Отговори
Батко ви преди 7 години
Французинът да се радва, че е жив, защото в тази страна на беззаконие можеше шевовете му да са през целия корем до гърлото. Да знае, че тук всички сме МЪЖЕ. Ако нямаш поне 5 криминални регистрации и толкова татуировки, не си модерен. Тия, които работят и честно си изкарват парите, за да хранят семейството, са убитаци и смешници. Българийо, Българийо, в какво те превърнаха?!!
53
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам! Дано се оправи франсето! Да разказва за простотиите в балканската *** за да не идват еропейците в това бандитско прокълнато място.
52
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дошло франсето тука видяло за 7 год. че държава няма и решило да засича пътя да светка и да премигва, малко са го били сигурно е подръжник и на герб някак си тия 7 год съвпадат с двата им мандата.
51
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просташка държава. След 20 години ще е по-лошо. Безделници и хулигани същесвтуват в недоразомението *** с лидерите побойник и чехъл.