Вижте къде няма да има вода в столицата в сряда

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
Обновена: 21 юни 2016 10:22 | 21 юни 2016 10:17, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода в столицата в сряда
Снимка: Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
 
На 22 юни 2016г  (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грамада“ жк. „Красно село“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:ул.“Грамада“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Грамада“ ъгъла с бул. „Гоце Делчев“.

На 22 юни 2016г  (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „ВЕЦ Пасарел“ с. Долни Пасарел , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Вец Пасарел“,ул. „Момина сълза“, ул. „Божур“, ул. „Дъбова кория“,ул. „Акация“, ул. „Искър“, ул.  „Детелина“,ул. „Урвич“, ул. „Хризантема“, ул. „Минзухар“, ул. „Русама“, ул. „Белия камък“,ул. „Борова гора“

При продължителност  на строително-ремонтните дейности  над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.  „Вец Пасарел“ ъгъла с ул. „Детелина“.
На 22 юни 2016г  (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ вилна зона „Кокалянски ханчета“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“Васил Левски“ от №1 до №26, ул.“ Ведена“, ул. „Валозите“, ул. „Люляците“, ул. „Петър Берон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Васил Левски“ ъгъла с ул. „Петър Берон“.
 
На 22 юни 2016г  (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Александър Жендов“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“Александър Жендов“ №6

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Александър Жендов“№6.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари