Награди за коректните клиенти на Софийска вода

"Софийска вода" стартира кампания "Плати сметката си и спечели"
27 юни 2016 15:37, Василия Пейчева
0
Награди за коректните клиенти на Софийска вода
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" стартира кампания за лоялни клиенти: "Плати сметката си и спечели". Наградите са уикенд в спа хотел за двама, два смарт телефона или два таблета. Участници могат да бъдат всички клиенти, които нямат задължения към Софийска вода към 31.08.2016 г, като участието е автоматично.

Имената на късметлиите ще бъдат теглени в началото на септември в присъствието на нотариус. Печелившите ще бъдат уведомени по телефона или с писмо.

Като клиентски ориентирана компания, за „Софийска вода” е изключително важно да поощрява коректните си клиенти и да пази техните интереси. Благодарение на тях се поддържат водоснабдителните и канализационните услуги в столицата и се правят инвестиции за тяхното подобряване.

Сметките към „Софийска вода“ може да бъдат заплатени в Центровете за обслужване на клиенти, в клоновете на Български пощи, Общинска банка в столицата, клоновете на Easypay, Браво инвестмънтс ООД, през банкомати и терминали.

Дружеството предлага и възможност за плащане през интернет страницата си в допълнение към начините за безкасово плащане: epay.bg, eBG.bg, transcard.bg, iCard, плащане по телефона, плащане по банков път чрез разплащателна сметка и с превод към сметката на „Софийска вода”.

Клиентите могат да получат информация за лятната томбола в Центровете за обслужване на клиенти на „Софийска вода” и на номер 0700 121 21.


0
Още по темата: наградиСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари