Части от София без вода днес

Вижте кои са засегнатите квартали
4 юли 2016 10:08,
0
Части от София без вода днес

На 4 юли 2016г (понеделник), във връзка с демонтаж на спирателен кран на бул. „Ген. Скобелев“ Център район „Триадица“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул.“Пенчо Славейков“, бул.“Витоша“ ,бул.“Александър Стамболийски“ ,бул.“Христо Ботев“, ул.“Македония“  и бул.“Ген.Тотлебен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Ген. Скобелев“ ъгъла с бул.“Христо Ботев“.

На 4 юли 2016г  (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Беньо Цонев“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул.“Проф. Беньо Цонев“ от ул.“Лепенец“  до  ул.“Константин Фотинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Константин Фотинов“ ъгъла с ул.“Беньо Цонев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари