Когато зад волана седи "безсмъртен"

Поредната абсурдна ситуация на пътя, за радост без жертви
Обновена: 5 юли 2016 15:47 | 5 юли 2016 15:47, Александър Попов
74
Когато зад волана седи "безсмъртен"
Снимка: Facebook

Всекидневно ставаме свидетели на безумни ситуации на пътя, а някои шофьори се изживяват на "безсмъртни" и стават причина за тежки катастрофи.

Поредно такова видео е от столичния булевард "Александър Малинов" в столицата, заснето от камера в колата на Любомир Иванчев. Той е публикувал клипа във Facebook страницата си.

Кадрите наистина са стряскащи, а единственото хубаво е, че след инцидента няма жертви, а само огънати ламарини.

Коментарите за шофьора и скоростта, с която кара едва ли се нуждаят от коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
12
 
! Отговори
Волана преди 7 години
Саше, май нямаш кола а? Безсмъртен бил, превишени скорости, тежки катастрофи...Много филми си гледал мой! Един чобан направи забранен обратен, а другия едва ли кара с повече от 60 наистина.Лошото е, че чобана май е с детето на задната седалка.Сега жипъ ще вземе солиден акт, а алудиту ще се бръкне някой лев за ремонта, понеже гражданската на жипъ ще му изплатят един голям смях.Поздрави и със здраве.Колани и фарове също.
26
0
 
16
 
! Отговори
Hex преди 7 години
Виновникът е ясен, и това е човекът в джипа, който прави обратен завой на забранено за това място.
25
2
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 7 години
В закона има и съвина. Превишена скорост.
24
2
 
0
 
! Отговори
Шапкаря преди 7 години
Виновникът е ясен!
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилата се спазват само когато контролния орган на държавата работи. В България КАТ не работи и всички шофьори (българи и чужденци), непрекъснато нарушават правилата убедени, че КАТ няма да ги санкционира. Същите шофьори извън България спазват правилата, защото са убедени, че тамошния КАТ не спи, и неизбежно ще ги накаже. В този случай в Младост имаме просто нещо - двама шофьори убедени, че КАТ няма да ги санкционира, защото не работи и съответно има нарушаване на правилата и катастрофа.
22
0
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Поредния клип който доказва че България е страната на неограничените възможности стига да имаш пари. Миналата седмица гледам някакво реалити по "Нова ТВ", и там някакъв си Киро скалата с един джип реши че не му се чака на светофара и през зелените площи си направи обратен завой на булеварда. Предполагам все още има книжка, а и никой не си е правил труда да го пита ЗАЩО, въпреки че в предаването се вижда. Така че като шофирате се молете и кръстете, понеже в България никой не търси отговорност.
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** с джип прави забранен обратен завой засичайки всички. Поредния *** който се мисли за велик. И един друг, който решава да се направи на Фитипалди. Дори и с 60 да е карал, това си е много за това време на денонощието на това място. Като гледам как се занесе, хич не ми се вярва да е карал с 60. И защо въобще трябваше да избягва. С 60 по-добре натисни спирачка, щетите щяха да са по-малки.
20
0
 
11
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Умрях от смях. Много готино си го написал. :-)))))))Иначе решение има. Вземаш си кола под наем и пращаш сметката на тези двамцата да си я разделят.Иначе закона казва, че е виновен този, който е отнел предимството. Другият ако иска може и леко да прелети и пак няма да е виновен за ПТП-то.
19
0
 
6
 
! Отговори
Тм 22 преди 7 години
Всичко това е показател за безхаберието на Пътна полиция.06.30 на ченча и цял ден по сенките.ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ...
18
2
 
34
 
! Отговори
Влади преди 7 години
От клипа не става съвсем ясно с каква скорост се движи аудито, но не изглежда като да е много над 50-60 - изглежда бързо най-вече защото снимащия е спрял.На това кръстовище левият завой и в двете посоки а напълно ЗАБРАНЕН! И причината да могат да се движат двете колони е, че са само за направо.Така че, този с джипа е изцяло виновен, за извършване на забранена маневра, отнемане на предимство, и несъобразяване с пътната обстановека (не се огледа изобщо).
17
6
 
9
 
! Отговори
младен преди 7 години
Ама и тоя с регистратора е страшен - да не пропусне да се обади и той.
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А който няма профил в клюкарника как точно да изгледа клипа, господа журналисти? Мислех ви за по-сериозна медия.
15
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименпредставяш ли си, оставил си си колата в сервиза да ти я проверят преди отпуската, седиш си на хладничко в офиса, отваряш си фейса и там некви си шерват клипче, в което твоята кола лети некъде из Младост, в следващият момент ПРАС! и ... нямаш кола, нямаш почивка :)
14
6
 
12
 
! Отговори
Кялин преди 7 години
До 12В населено място с максимум 50 км/ч по закон, така че отчасти е виновен и шофьора на колата която продължава направо
13
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на тоя с аудито като му гледам гащеризона и реакцията, дали не е потрошил някоя клиентска кола?
12
0
 
37
 
! Отговори
асд преди 7 години
на това кръстовище НЯМА ляв завой!!!
11
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** изобщо не е виновен човека....с не повече от 60км/ч влиза в кръстовището на което е с ПРЕДИМСТВО....лентата си е за направо не е за наляво (освен ако не е манипулиран клипа)
10
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човека лекичко беше превишил скоростта, а другия прави не много позволен обратен завой, засичакйки всички. И единия и другия за бой. Ама какво да се прави пълно е с недосегаеми, които рано или късно стават досегаеми.
9
0
 
5
 
! Отговори
Панчев преди 7 години
Малкопо нататък по булеварда при метростанция Балабан някой откъснал новото заграждение и смъкнал облицовката на подлеза.
8
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На един такъв за малко щях да му изкарам въздуха, защото пак в Младост тръгна да ме изпреварва на забранен участък, не му стигна мястото и ме удари. Бях с жената и детето. На косъм му се размина. Не исках да влизам в новините и после да разправят, че аз съм агресивния. Иначе бях готов да го смеля.