Къде няма да има вода на 11 юли в София

"Софийска вода" ще извършва ремонти
Обновена: 10 юли 2016 23:53 | 10 юли 2016 22:57, Анисия Иванова
1
Къде няма да има вода на 11 юли в София

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в понеделник, съобщиха от дружеството.

На 11 юли във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Княз Борис I“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“, по ул. „Пиротска“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Георг Вашингтон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Пиротска“ . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 11 юли 2016г (понеделник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Шишманова конница“ кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Шишманова конница“ от ул. „Матей Преображенски“ до ул. „Кикиш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Шишманова конница“ ъгъла с ул.“Матей Преображенски“.
На 11 юли 2016г (понеделник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Райко Даскалов“ кв. „Вердикал“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Райко Даскалов“, ул. „Камчия“, ул. „Тунджа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Райко Даскалов“ ъгъла с ул. „Тунджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: спиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Квай тъз София напрау ни знамь. От гат съм тукаска, всье съм на суху.