Дрогата отключила злобата у Кристиян, убил майка си с мачете

Жената наскоро се преборила с рака, но загина от ръката на сина си
29 юли 2016 10:52,
31
Дрогата отключила злобата у Кристиян, убил майка си с мачете
Снимка: МВР

Заподозреният за убийството на майка си и дядо си млад мъж е действал със сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, извършителят е психически неуравновесен.

Заподозреният Кристиян Гочев все още се издирва, полицията установява контактите и приятелските му връзки, за да предположи къде би се укрил, съобщи директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов.

Още по темата

Той допълни, че с ресурсите, с които Кристиян разполага, не би следвало да се укрива дълго, ако не ползва приятели и не спи на открито. Неговата снимка и данните са разпространени и по граничните пунктове.

"Всички лица от обкръжението на Кристиян Гочев са разпитани, предстои още работа с тях, по всички възможни канали търсим и се надявам да установим къде се намира това лице. Целият случай тръгна от намиране на неговата лична карта, така че лицето към момента би следвало да няма документи за самоличност", каза шефът на СДВР пред bTV.

Автомобилът на дядото на Кристиян също липсва и е обявен за издирване, въпреки че, според близките, не би следвало той да е с колата.

Ст. комисар Маринов съобщи още, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетаването на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

"Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада", каза полицейският началник.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал "Хаджи Димитър" вчера. Заподозреният за престъплението Кристиян Гочев нарязал майка си и дядо си с мачете.

Разплитането на случая тръгва от една изгубена лична карта. Телата са открити съвсем случайно, след като полицаи намират изгубения документ и отиват да го върнат на притежателя.

Личната карта е на заподозрения за тежкото престъпление Кристиян Гочев. На мястото полицаите усещат изключително силна миризма, която се носи във входа, качват се до апартамента и разбиват вратата.

Вътре намират два трупа - на майката на Кристиян и на неговия дядо. По жертвите личат следи от прободни рани от голям нож, нещо, наподобяващо мачете.

Хората от блока са потресени от касапницата. Съседите разказват, че момчето не е създавало проблеми и, че вероятно има проблем с наркотиците. Виждали са го последните два-три дни да се прибира с бира от пазара и не е имал особено поведение.

Хората от входа обаче разказват за чести скандали в семейството и периодични кризи на момчето. Съседите обаче са знаели за психическото заболяване на Кристиян.

Майката на Кристиян е преборила рака само преди месеци. Вместо от коварната болест обаче, загива от множество пробождания с нож. За дядо му хората казват, че е бил прекрасен човек – добър и отзивчив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 7 години
KATO E S PSIHICHESKI OTKLONENIQ SHTO NE SE HVARLI POD VLAKA AMI TRAGNAL DA UBIVA BLIZKITE SI....I DRUGI PODOBNI SLUCHAI E IMALO....TAKIVA NENORMALNICI NE SE SAMOUBIVAT A POSQGAT NA DRUGI HORA.....ZNACHI NE SA TOLKOVA LUDI NA KAKVITO SE PRAVQT.....TOZI AKO GO HVANAT,DIREKTNO NA VAJETO....DRUGO SPASENIE NQMA
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪРВЯЛА С ДРОГАТА- ХАЙДЕ БЕ- ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА- ДРОГАТА УНИЩОЖИ МНОГО ХУБАВИ СЕМЕЙСТВА, ДА СИ СПОМНИМ ЗА ДВЕ СЕМЕЙСТВА НА ИЗТЪКНАТИ ЛЕКАРИ ВЪВ ВАРНА- ТАМ ИМАШЕ И УБИЙСТВО И САМОУБИЙСТВО-- СТРАШНО Е ПОВЯРВАЙТЕ- А ЛЕКАРИТЕ БЯХА НЕВЕРОЯТНИ И КАТО ХОРА И КАТО СПЕЦИАЛИСТИ.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До психологНе съм запознат изцяло със случая но може и да не става въпрос за психопатия! Писаха че бил лекуван от параноидна шизофрения. Разбира се че може да има трейтове на психопатия или може би някакъв коморбид от шизофрения и психопатия! Въпросът ми е, защо този човек е на свобода и какви мерки са предприети за неговото лечение и кой от медицинските кадри е установил че е безопасен за себе си и околните? Трябва да има сериозно разследване като в случая Michael Kahan от Манчестър през 2008
17
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Ако имате дете с параноидна шизофрения ... Изтеглили сте възможно най-късата клечка.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога пък полицаите тръгнаха да връщат лични карти? Те и да им стоят изгубени такива в районното, пак не те търсят. Трябва сам да ходиш да се интересуваш. Може да са ходили да си събират лептата?
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакайте малко бе, какво общо има дрогата? Това не е ли религиозен екстремизъм?
14
2
 
18
 
! Отговори
Teo преди 7 години
На всеки нормален човек това нещо не може да му се побере в ума. Но ако има поне един, който се чуди дали да посегне към спринцовката, белото или ***, щото е чувал че е много готино да се замисли дали би искал след година-две да заколи майка си с мачете! Защото е голяма вероятността точно това да го(я) чака. Дрогата прави мозъка ти на гъба за миене на чинии и резултатите са на лице - или ще се самоубиеш или ще убиеш някой друг!
13
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИД пое ли отговорност?
12
10
 
9
 
! Отговори
Нагърмин Нагърмян преди 7 години
Ахаа ..не мизерията а дрогата...ахаа
11
0
 
40
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Много ми е любопитно съседите как не са усетили миризмата...Не са ли се питали, че има нещо нередно !? Ако полицаите не са отишли да върнат личната карта колко време щеше да мине, преди някой от блока да подаде сигнал ? А можеше да посегне на някой други или да избяга от страната и после каква справедливост...Обществената апатия е нещото, което най-много ни пречи да живеем добре.
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе младите, пийте домашната ракия. Стига е с тези дрогите!
9
29
 
9
 
! Отговори
Хюсню преди 7 години
Ето то това водят християнските ценности. Доживотен затвор за този радикален християнски терорист.
8
8
 
16
 
! Отговори
Питам анонимния гач преди 7 години
И къде ги прати твоите въобръжаеми деца? В Северна Корея или венецуела? Такива като теб само тояга ги оправя!
7
6
 
31
 
! Отговори
психолог преди 7 години
Има два вида хора - психопати и психопати, които могат да се контролират. Истината е, че всички имаме някакви психични отклонения. Просто светът, в който живеем, ни е създал такива ***, каквито сме всички.
6
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрацията върви рака за рака с дрогата.СЛАБА ДЪРЖАВА много дилари тровят вашите деца.Мойте одавна съм ги пратил далече.Където има ред има държава
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля носителите на азиатски и африкански ценности да си ходят в Азия и Африка! Става въпрос за умопомрачен младеж, не за политика.
4
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква трагедия.....дано открият момчето по-скоро, че да не се случи нещо лошо и с други хора, пък и на него да помогнат...Жалко, жалко, Бог да прости майката и дядото...
3
17
 
9
 
! Отговори
shady преди 7 години
Номер 2 не е наред с психиката. Нищо чудно това да е издирвания заподозрян за убийствата.
2
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почти във всеки жилищен блок живеят поне 2-3 такива семейства.Дали ще се бият с брадви или ще се колят с ножове или парчета стукло омотано в ***.Или просто ще се бият с камъни и парчета арматурно желязо.Преди години като нямаше наркотици го правеха пияни.Истинската причина са злобата агресията психичните отклонения.Такива хора се оправят с доктори и яки санитари да им слагат успокоители 1-2пъти за денонощие и всичко е наред.А най-важното е да нямаш лошият късмет да си им съсед.
1
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До това води ежедневната употреба на " евроатлантически ценности".