Да спреш по таван. В снимки...

Инцидентът в Бояна се размина по чудо без тежко пострадали
9 авг 2016 13:52,
14

Снимка: Булфото

Млада шофьорка наби спирачки пред пешеходна пътека. Заради високата скорост, при опита да спре колата й се обърна по таван.

Както Dnes.bg писа инцидентът стана в столичния район Бояна в посока центъра на София. В катастрофата са участвали три коли.

Още по темата

По чудо няма жертви, тъй като в непосредствена близост има и автобусна спирка, съобщи "Булфото".

Инцидентът станал, когато пешеходец тръгнал да пресича на "зебра"-та. Две коли му направили път. Третият автомобил, "Опел Корса", шофиран от млада жена от Перник, се е движил с несъобразена скорост и не успял да спре навреме.

След като натиска спирачките докрай, шофьорката се е опитала да мине между двете спрели коли, но е удрила едната.

Вследствие на удара "Опел"-а се пребърнал и паднал по таван върху пешеходната пътека. В мелето е пострадал и джип "Киа".

Пешеходецът е откаран в "Пирогов" със съмнения за счупен глезен, а момичето шофирало колата е с охлузвания, но без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
PK преди 7 години
Там садят борчета в частни дворчета.И ушаци слушкат за задачи.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре една хубава гърбица, че иначе там се минава със 140км/ч. Също и на зебрата при баничарницата, защото там наблизо е училището, видимостта е много лоша, спира се трудно заради наклона, а богаташчетата си изрязват колите.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бъдем честни пешеходни пътеки тип зебра не се слагат на големи, широки пътища където се кара бързо. Трябва или надлез или подлез или светофар или пешеходна пътека без предимство за пешеходците. Не може навсякъде да "турнат" по една пешеходна пътека и знак за ограничение преди нея и после шофьорите виновни. Абсурдно е на Цариградско или на Ботевградско шосе да има пешеходни пътеки.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махнете по 10м от храстите между платната! Видимостта ще се подобри значително. Сега и в двете посоки не виждаш ако от другото платно приближава пресичащ пешеходец.
7
2
 
7
 
! Отговори
PK преди 7 години
Ми да вземат да боднат един знак малко по-нагоре, тъпите ушеви. Ама то не става само с папане требе и акъл. Нищо де, Йоско като ги отнесе със съобразена скорост беше.
6
1
 
12
 
! Отговори
Blago преди 7 години
Наистина е безумие на бул. България да сложат зебра, но са сложили ограничение 50км/ч в този участък и наличието на спирка на градски транспорт, прави местото най-подходящо за поставянето на зебрата. Младите шофьори стават все по-опасни. Жените се опитват да се докажат, напук на подигравките, а момчетата се мислят за богове зад волана. Като се добави и нежеланието за работа на КАТ, резултатите са на лице.
5
0
 
6
 
! Отговори
Булгарикус Тъпунгер преди 7 години
Дааа, българите имат голям умствен потенциал. Българите са гении, те могат всичко и знаят всичко.Таз тази ****ра сигурно се е движила с над 100км/ч, за да се преобърне по този начин. И при случай, че на 50м от всички зебри слагат ограничение 40км, значи се е движила бая над разрешената скорост.Но нищо, хак да ѝ е - ще плати 10-тина хилядарки на застраховалите и следващия път ще внимава къде с колко да кара.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пробвала е да кара по таван.... и е успяла.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЕ, да но все пак е от Перник.
2
6
 
4
 
! Отговори
районният преди 7 години
в София няма район Бояна
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквах да е била с Golf или BMW.