Ремонт на ремонта: Къртят, леят асфалт, къртят, слагат павета

И това в центъра на София, алармира читател на Dnes.bg
Обновена: 5 сеп 2016 18:17 | 5 сеп 2016 15:16, Камелия Цветанова
26
Ремонт на ремонта: Къртят, леят асфалт, къртят, слагат павета
Снимка: Читател на Dnes.bg

В края на сезона за ремонт на пътищата се оказа, колкото и невероятно да звучи, че Столичната община има достатъчно пари, за да прави ремонти през два дни на една и съща отсечка.

За поредния случай на разхищение на пари от данъците на софиянци алармира читател на Dnes.bg.

Миналата седмица на ул. "Стефан Караджа" в центъра на София, до централна поща, работници са изкъртили бетоните плочи от едната страна на платното, която шофьорите използват, за да паркират колите си.

След два дни блъскане там са излели асфалт. За да се извърши ремонта през цялата минала седмица паркирането на автомобилите в района е било забранено, което доста е поизнервило живеещите в района, защото и без това места за паркиране в центъра трудно се намират.

"За всеобщо учудване обаче през последната събота - 3 септември, дойде багер и изкърти новоположения асфалт, за да се положат павета", алармира нашият читател.

"От два дни пак се кърти и за мен възмутителното е кой гений взима тези решения (толкова ли голям е излишъкът на общината за годината, че си позволяват да пръскат пари по този начин)", пита се той, а заедно с него и останалите хора, които си плащат добросъвестно налозите на Столичната община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова е най-некадърния и най-корумпиран кмет който София е имала в своята нова история! По корумпираност надминава и Софиянски!
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Pak nqkoq luda babichka e pisala pratoiv asvaltovite nastilki i si iska pavetata. tova e stanalo :)
18
0
 
15
 
! Отговори
A преди 7 години
Всичкият този цирк ще приключи, когато искараме всички крадливи *** с малки очички от парламента и министерствата и ги запалим насред ''ремонтираният'' булевард :)
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли изненадани?И има ли някой в тази държава,който да потърси сметка на герберските фирми за потрошените стотици милиони лева за некачествено строителство.
16
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, кво сте се размрънкали, бе!Преди мрънкахте защо никой не оправя улиците, а сега мрънкате що ви ги правят!Ега ти хората! Айде, първо решете какво искате, а после мрънкайте ако не стане!Господинът гневен читател явно иска да си паркира пак на забраненото, ама пустите му строители му пречат, видиш ли!
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два мандата наблюдаваме само това - яко крадене, пардон усвояване от герберастките фирми. А пък качеството - кучета го яли. Нали материалът е доволен и си ни избира ...
14
0
 
21
 
! Отговори
много слушатели преди 7 години
Е айде ,де преди година една отсечка-ул.Асен от бул.Патриах-а та до бул.Скобелев я изкопаха,закопаха,асфалтираха се мина ,не мина пак я почнаха-копай,закопавай,мятай асфалт и накрая стана,вярно още е здрава.Сега я правят от бул.Патриарх-а до Съдебната палата,ама кой знае защо по друга схема,кое налага това?Вярно по интересно решение.А за да се доближим до това на снимката ще ви пратя на площада пред НДК-ремонт и нови плочи,ама тук и там,кой знае защо точно пред входа останаха счупените,изтърбуше
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе я не мъркайте ами си плащайте данъците че ние герберастите трупаме пачки! Как си мислите че се печелат избори а? Ами с пари бе и то много ***. А откъде да ги вземеме ако не от наште фирмички с които си ги делкаме. Видяхте ли как се правят пачки от северната тангента. 68 милиончета ги гушнахме като едното нищо хем направихме път за никъде! Докато има балами ще има и тарикати а вие си чукайте клавиатюрите като си немате работа! Кучутата си лаят кервана си върви!!!
12
39
 
8
 
! Отговори
Аман от гневни читат преди 7 години
Същият този читател щеше да пише гневни писма до новинарските сайтове ако пък никой не ремонтираше.Някои хора нямат угодия.
11
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, ама герберска!
10
3
 
46
 
! Отговори
ккккккк.....ррр преди 7 години
"От два дни пак се кърти и за мен възмутителното е кой гений взима тези решения" - викат му Картофка и е кмет на София.
9
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 4 тьй каза партията!Добре че турците се вьрнаха от турция че правят бг пьтищата! Инак ще трябва да викаме на работа шведите от факултета!
8
2
 
39
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Спенс, тук има малко по друга технология, що се отнася до "усвояването".Акотрябва, и тротоар от дърво ще направят, преди асфалта и паветата.Важно е да се отчита дейност.
7
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се цоца :)
6
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е неравноправни,бе къде зад Хита в Младост 3.Нещо май търсим под вола теле.Дай снимка-клип да видиме.Така на празни приказки много лесно.
5
30
 
6
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Така се прави в Европа , при много от ремонтите се полага временен асфалт , МАРКИРОВКА в жълт цвят и после се маха и правят градинка с цветя , защото новото шосе минава по различно трасе.
4
5
 
57
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Цялата работа на Герб е такава.....
3
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера минах по новото трасе през Младост, в района на маг. Хит. Ужасно неравно е - улицата е пропаднала и е на вълни. Фандъкова няма ли да каже нещо за качеството на строителството?
2
8
 
55
 
! Отговори
тъй каза партията преди 7 години
Почнаха да строят като китайците бързо, масово, некачествено и евтино , майстори много работа малко и цял блок да падне колко му е пак ще го издигнат , важно е бройката и парите да текат , тъй каза партията.
1
5
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усвояване се нарича това, модерно е сега.