Вгледайте се в лицата им! Мъжете, които тровят децата ни!

Из София разлепиха плакати с обявени за наркодилъри
Обновена: 14 сеп 2016 09:09 | 14 сеп 2016 09:07,
209

Снимка: Булфото

От няколко дни центърът на София е облепен с плакати на хора, обявени за наркодилъри. Над снимките на плаката е изписано: "Мъжете, които тровят децата ни".

На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи. Изброени са и седем града, в които те са продавали наркотици.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки, съобщава БНР.

Сред 14-те имена личат тези на Даниел Стефанов-Дъмпела, нашумял, след като намушка с нож ММА боеца Багата в столично заведение през февруари 2012 г.

Сред "накробосовете" от снимките е посочен и Радослав Иванов-Темерута, арестуван многократно през последните години. В ъндърграунд средите той е известен с това, че е приближен на убития висаджийски бос Антон Милтенов-Клюна и Златко Баретата, осъден като бос на наркобанда.

От плакатите гледа и Веселин Христов-Паяка, доверено лице на Таки. Според публикации в медиите неговата бригада разпространявала пакети кокаин с надпис "Оригинал", които се търгуват по 150 лв. за грам.

Друг "герой" е Владимир Иванов, по прякор Късоръчко, арестуван през 2008 г. като член на наркобандата на Таки. Задържан е за побоищата и инквизиции на конкуренти в наркобизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не купувайте за бога от тях що за веществата що от другите распространени и распространители,те казват от тия дето ги търсят и намират кой какво носи,че са с двойно предназначение и затуй имали разрешение,и след определение и изяснение конституционно преди всичко и всички останали допълнения подред,утвърдени от и кой сякаш в ситен текс е останало за лично потребление и защо им го изкупувате като е за техни нужди и са дигнали цените утре пак да си купят от него,как оня си забогатял като не копал.
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а тяхните шефове са начело на държавата ! инак как щяха да се ширят и действат безнаказано ?
93
1
 
6
 
! Отговори
До МеВеРе преди 7 години
Ко прайм ся.
92
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие сте прости, бе човек, Вие сте една деградирала нация не заради наркотиците, а защото сте мързеливи, не искащи да научават нови неща и знания, и не искащи да отворят съзнанието си за нови факти и доказателства за обективната реалност на космоса, живеещи според остарели политически и религиозни догми, което ще Ви унищожи като нация, а може и като цивилизация.
91
4
 
13
 
! Отговори
До тоя с треволяка преди 7 години
Наскоро четох някакъв беше писал че взимал хероин и много му помагало и можел да спре когато си поиска. Ти не си по различен.
90
6
 
7
 
! Отговори
Вие сте филмирани преди 7 години
Абе, въобще кво се разправям с ***, то е ясно, че след 10 години държавата ще е толкова зле финансово и икономически, че даже и малкото млади в София няма да имат избор и ще се изнесат на запад. Където е декриминализан канабиса :D Успех, не толкова мили и доста агресивни комплексирани българи, които вярват на лъжи и манипулации от времето на комунизма, и живеят в миналия век без да отварят съзнанието си за нови знания и доказателства за реалността. Дано да стане чудо и да има за пенсии.
89
5
 
8
 
! Отговори
Правий сектор преди 7 години
Да си спомним с респект и признателност към Генерала:"Днес, когато моите дни са преброени, искам да кажа, че не изпитвам към никого злоба и че повече от всичко обичам своята родина. Признавам политическата отговорност за всичко извършено от мен. То бе направено с една единствена цел да укрепи Чили и да се избегне разколът на страната."Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте
88
1
 
3
 
! Отговори
До вие сте филмирани преди 7 години
Сбъркал си сайта. Тук освен плюене друго няма да прочетеш. Нито ще убедиш някого. Трябва да мине още едно поколение докато днешните млади станат родители. Но дотогава България може и да я няма. Така че не се кахъри - каквото има да става, ще стане.
87
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Вие сте филмирани 118 Стига бе дрога такава. Утре някой като тебе и хероина и кокаина ще иска да са легални. Филмар талЪЪЪв
86
8
 
6
 
! Отговори
??? преди 7 години
Да си наркоман е въпрос на личен избор. Да не би държавата да си кара да си давате парите на тия ?
85
3
 
2
 
! Отговори
До113 преди 7 години
Няма нужда от задължителен тест. Достатъчно е да се направят няколко внезапни проверки в училищата. Но те трябва да разграничат дрогата. Едно е пушенето на трева, което може да се сравни с пушенето на тютюн, друго е твърдата дрога.
84
2
 
4
 
! Отговори
подсещач преди 7 години
До Анонимен 97 БРАВО!Само така нека ги знае всеки
83
13
 
8
 
! Отговори
Вие сте филмирани преди 7 години
Искам закон, който да декриминализира канабиса в малки количества, нещо което ще пребори и дилърчетата, а пък който има нужда ще си гледа вкъщи едно растение и ще си го консумира без да разпространява, да се показва и да рекламира пред другите. Защото канабиса лекува.
82
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изявените авангарди от диспансер България! Горди последователи на Димитров, Живков, Ленин и Сталин. Поклон пред вам герои!
81
4
 
1
 
! Отговори
Вие сте филмирани преди 7 години
Не, този коментар е част от житейският ми път и опит.
80
15
 
8
 
! Отговори
Вие сте филмирани преди 7 години
Аз лично си излекувах мигрената с канабис, фантазирайте се колкото искате, когато бях около 22 годишен всеки ден ме болеше главата, бях постоянно изнервен заради това, често проявявах физическа агресия, пробвах трева веднъж и се почувствах мн спокоен, направо забравих за болките, след това пробвах пак, да, от това не ме болеше главата, в продължение на 5 години пушех трева всеки ден, не стига че нищо лошо не ми се случи, дори напротив, но и не станах наркоман, друго не съм пробвал, сега не пуша.
79
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи си генетичната връзка - всички са с партизански имена.
78
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разлепете и имената на поилицаите,политиците и тези от съдебната власт,които покровителстват босовете и дилърите на дрога.
77
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо ДемократСЕГА ИМА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И БАНАНИ, АМА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГИ КУПИШ, ГЛУ..АКО! Българинът е такъв ckoт, че за него престъпността и наркотицита е приемлива цена за провилегията да си купува банани и тоалетна хартия, но проблемът му е, че няма пари да си ги купува, иначе всичко е наред с наркотицита, само да имахме и пари за банани и тоалетна хартия, и на нас българите нищо нямаше да ни липсва до пълното щастие.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По зле стана от насилсвенното Славянизиране по време на Византия , източник книгата на писателе Стоян Динков от Изд.Сиела - Османо-Римска империя, българи и тюрки