Вгледайте се в лицата им! Мъжете, които тровят децата ни!

Из София разлепиха плакати с обявени за наркодилъри
Обновена: 14 сеп 2016 09:09 | 14 сеп 2016 09:07,
209

Снимка: Булфото

От няколко дни центърът на София е облепен с плакати на хора, обявени за наркодилъри. Над снимките на плаката е изписано: "Мъжете, които тровят децата ни".

На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи. Изброени са и седем града, в които те са продавали наркотици.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки, съобщава БНР.

Сред 14-те имена личат тези на Даниел Стефанов-Дъмпела, нашумял, след като намушка с нож ММА боеца Багата в столично заведение през февруари 2012 г.

Сред "накробосовете" от снимките е посочен и Радослав Иванов-Темерута, арестуван многократно през последните години. В ъндърграунд средите той е известен с това, че е приближен на убития висаджийски бос Антон Милтенов-Клюна и Златко Баретата, осъден като бос на наркобанда.

От плакатите гледа и Веселин Христов-Паяка, доверено лице на Таки. Според публикации в медиите неговата бригада разпространявала пакети кокаин с надпис "Оригинал", които се търгуват по 150 лв. за грам.

Друг "герой" е Владимир Иванов, по прякор Късоръчко, арестуван през 2008 г. като член на наркобандата на Таки. Задържан е за побоищата и инквизиции на конкуренти в наркобизнеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
0
 
! Отговори
Sote преди 4 години
Румен бушона затова ли е контражур на снимката щото са го били храта на брендо и таки ли . чесни да ви кажа ромите сме Божков сове на дрогата ти от снимките са след нас.
154
2
 
0
 
! Отговори
Една от овцете преди 7 години
това просто е една борба за пазар с конкуренцията. Как така да няма една физиономия от монопола на снимките а само шанаджии. И разбира се овцете ще се подведат
153
1
 
2
 
! Отговори
Ка ми янко преди 7 години
Абе да , Нико Кръстев е мега пича.Никога не е продавал дрога.Вие сте на кафево.
152
1
 
1
 
! Отговори
entelekt преди 7 години
До АнонименHodi se drusai, ne mi obqsnqvai kakvo-shto. Prekaleno ste nedoobrazovani, glupavi i neinformirani vie, trevomanite, za neshto drugo osven do toaletnata, hapvane, piivane, se k s i napushvane.
151
3
 
1
 
! Отговори
entelekt преди 7 години
Do anon (184),Iskam dve neshta da se sluchat v tazi dyrjava. Pyrvoto e da se vyrne taka blenuvaniq ot entelegenciqta socializym i po vyzmojnost "bratushkite" da se pogrijat za nas. Tova oznachava da ni eb at kakto si poiskat i da ni vyrtqt na malkiq si pryst, a nie shte sme s pryst v ustata. Plius shte byde, ako ni okupirat i ni dadat na razpolojenie armiqta si. Tova e jelanieto na vseki razumen chovek v Bylgariq dnes.Vtoroto neshto e da sym mnogo dalech ot tuk, kogato se sluchi. PROSTACI STE
150
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ПРИ ГЕРБ Е ТАКА- НАРКОПЛАСЬОРИТЕ ВИСЯТ ПО ДЪРВЕТАТА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ВИДИ И ДА НЕ ГИ ДОПУСКА ДО СЕБЕ СИ ИЛИ ДА ПРЕДПРИЕМЕ СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО ЗАВИСЯТ ОТ СТЕПЕНТА НА ТЪРПИМОСТ КЪМ ПОДОБНИ ***- СЛЕД КАТО НЕ СА ОСЪДЕНИ ОТ НАБЛЮДАВАНИЯТ ОТ ЕВРОПА БГ СЪД- ПРЕДИ СЛАВЧО ГИ ВЪЗПЯВАШЕ И ПЛАЧЕШЕ- "ЛОШИ МОМЧЕТА" А ПРАВИТЕЛСТВОТО ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО, А ПОСЛЕ ГИ ОТСТРЕЛЯХА- ТЕ ИМАХА ОСОБЕН СТАТУТ, ПОЛИЦАИТЕ ГИ ХВАЩАХА- СЪДЪТ ГИ ПУЩАШЕ- А ОЛИГАРСИТЕ ОГРАБИХА БГ
149
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При ГЕРБ е така.
148
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре Бъчвата ще се пусне по сутрешните блокове да обяснява как някой клаги стабилността на Мутрата.
147
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре Бъчвата ще се пусне по сутрешните блокове да обяснява как някой клаги стабилността на Мутрата.
146
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички те се отчитат на Началника на държавата, които материалът постоянно преизбира.
145
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ALO , O O, NE E OT DNESKA I OT VCHERA . OT VREMETO NA SOZA E TAKA. PO TATOVO VREME DS LEGALISIRASHE DROGATA. KOM FISKUVASHE I LEGALNO. KUM ZAPADA . OT TAM POSTOYANO SE OPLUKVASHE NA MVR. NO NASHTE ZENOSTI SA DA SME VUTRE V IGRITE I DALAVERATA. TAKA NI UCHEHA CHE LOSHITE SA NA ZAPAD.
144
1
 
17
 
! Отговори
anon преди 7 години
до този дето си мисли, че тези помагат на децата ни- не си се друсал като малък защото никой не ти е предложил. а не ти е предложил защото ги е нямало. а ги е нямало защото някои неща на социализма работеха. също както много неща на днешния ни "строй" не работят - а именно както казваш, че тези *** си седят по кафетата, всички ги знаят и никой не ги пипа или ако ги пипа е за малко и проформа.
143
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На плаката пише още, че мъжете от снимките се ползват с подкрепата на политици и висши полицаи."На 99.9% съм убеден че е така! Бъчварова нека спинка и пърдинка сладко и да разказва приказки за лека нощ по телевизиите, само че това е действителността в България.На политиците децата са им в чужбина, те не се притесняват за родните престъпници.
142
1
 
10
 
! Отговори
Stratsimir6 преди 7 години
.... "гордостта" на днешна България .... !
141
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка страна декриминализирала канабиса за медицински цели е описала, защо го е направила, с какви мотиви, болестите при които помага и т.н., тук линкове не могат да се постват така или иначе, ако искате си проучете и се образовайте по темата, "в света на информацията невежеството е избор", правителствата натиснати от фармацевтичните компании нарочно правят всичко възможно канабиса да не се изследва, когато се разбере официално, че лекува рак, аз пък ще съм този, който ще избие противниците му.
140
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че е по-правилно да се каже "това са хората, които помагат на децата ви да се друсат". Не съм видял или чул някой нарко дилър да е забивал спринцофка или да е тикал хапче в гърлото на някой. Повечето дилъри си киснат по кафенцата и който има желание, намира начин да се свърже с тях. Да, това са *** на обществото, но защо никой не търси вина във възпитанието на "детето"? Защо, когато бях ученик, не дойде 1 дилър да ми предложи наркотик? Защо не съм пипнал никакъв наркотик?
139
4
 
11
 
! Отговори
иначе може преди 7 години
Подкрепям акцията, въпреки че нищо не променя. Докато има търсене и предлагане ще има, битката е губеща. Решение трябва да се търси в дългосрочен план - чрез подходящо образование и стимулиране на подрастващите, създаване на достатъчно конкурентна среда където няма смисъл да употребяваш, защото би ти пречило да успееш. Бих бил за легализацията на марихуаната ако държавата можеше да се намеси успешно с нужния контрол, но уви. За тежките наркотици и това не е вариант.
138
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Взимането на наркотици е по собствено желание. Не трябва да им се пречи нека се друсат и гинат така се чисти расата от слабите като в животинския свят остават само най силните и изяждат другите. нещо такова
137
2
 
5
 
! Отговори
До varg преди 7 години
Да гласуваме за теб, за да станеш какъв? Президент или депутат? И двете дават само законодателна власт, с която абсолютно нищо не можеш да направиш за 2 часа. За съдебна и изпълнителна власт няма гласуване, а назначаване на хора със съответния ценз.Само си плямпаш и ти....слушай си кротко Бурзум, докато не ти хрумне реалистична идея кал да се реши проблема.
136
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите да обесняват на децата че дрогата е вредна. Като никой не си покува ще намалеят продажбите и ще намалеят и диларите. Има ли търсене ще има и предлагане.