Нападнаха близките на жената, изхвърлила бебето си в София

В "Обеля" поискаха линч за семейството на Цветанка
30 сеп 2016 07:23, Александър Попов
7
Нападнаха близките на жената, изхвърлила бебето си в София
Цветомил се страхува да не му вземат сина. Кадър: bTV

Съседи посрещнаха с викове "Убийци!" и поискаха линч линч за семейството на Цветанка, която захвърли бебето си между блоковете в столичния квартал "Обеля".

Снощи те посрещнаха бабата на детето и мъжа, с който живее, като дори се стигнало до физическа саморазправа, съобщи Нова тв.

Още по темата

Живущите в столичния квартал искат затвор за жената, а семейство от блока дори заяви, че иска да осинови едно от децата на Цветанка.

Психолози и социални работници поеха случая с майката, която е в тежко психологическо състояние. Докато тя е в болница, грижите за другите ѝ две деца са поети от бащите им.

Момченцето, което е на около годинка, живее в село Осоица с баща си Цветомил. Мъжът се страхува социалните да не му го отнемат. Предполага се, че именно той е баща и на изхвърленото новородено.

По думите му Цветанка е добра майка. Бащата призна, че тя се е опитала да скрие от него, че очаква дете.

"Когато се роди малкият, просто не исках повече да имаме деца, може би за това се е опитала да го скрие. Вече съм на години", разказа по-рано Цветомил пред bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Обеляизоставено бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искали затвор за жената?! Жената може да е изпаднала в следродилна депресия! "Убийци" ще викат на роднините - гадно, долно племе... С какво са помогнали те или държавата на това семейство. После нямало раждаемост. Ами раждайте вие тогава! К'во чакате!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, бе в 21 век сме! Има толкова много начини за предпазване от нежелана бременност... а и като го гледам този не е на 15, че да си няма идея за какво става дума! Ако до сега не са научили как да се пазят, ами не знам!
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докога няма да има закон за хората с психични заболявания в тази държава,които се размножават неконтролируемо и не носят отговорност за нищо? Докога ?
1
3
 
18
 
! Отговори
bub преди 7 години
Не иска повече деца, обаче все на място се цели и без контрацептиви...Е как да стане!