Разврат в двора – или как жриците завладяха "Банишора"

Хората пишат жалби, но оргиите под прозорците не стихват
3 окт 2016 09:52,
72
Разврат в двора – или как жриците завладяха "Банишора"
Снимка: кадър bTV

Проститутки и сутеньори – това са хората, които властват край Лъвов мост след залез слънце. Жителите на квартал "Банишора", непосредствено до моста, са подложени на тормоз от проститутките, завладели квартала им.

Всяка вечер различни момичета предлагат телата си на улицата. Само че вече дори съседните хотели, играли дълго време ролята на неофициален бардак, вече са им отеснели. Затова вече всичко е терен за работата и - дворове, затворени кътчета и т.н. Дори боклуците не пречат на жриците да изпълнят... служебния си дълг.

Елизабета Минкина, която живее в една от сградите наоколо, разказа, че всъщност отпадъците са най-малкият проблем.

"По цяла нощ виждаме голи мъже, правят секс. Отвънка се виждат проститутки, хомосексуалисти. Вземат наркотици. Тука е пълно със спринцовки, презервативи", разказа тя пред bTV.

Оргиите са или в двора, или в съседния хотел. Той обаче е на не повече от 10 м от прозорците ѝ. При спор със собственика му, той отскубнал чистачката от автомобила ѝ. От хотела пък отричат обвиненията.

Елизабета и живеещите в околните сгради са пращали жалби до всички възможни институции – II РПУ, СДВР, ХЕИ. Резултат до момента няма.

От СДВР пък не коментираха случая, а само заявиха, че извършват много проверки и акции, свързани с проституцията на Лъвов мост.

Междувременно вече 150 души от живеещите в квартала са подписали петиция срещу хотела, който, по думите на Минкина, не дава стаи под наем, а е публичен дом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ами да легализират проституцията! Имат си специални места, публични домове, всичко уредено"Легализацията означава легализация навсякъде, включително на улицата. Публични домове има и в момента."плащат си данъци осигуровки здравни"Пример Германия: Брой *** - над 200 000. Осигурени като такива по данни на немските каси - четири, една от които жена. *** на трудов договор няма. Те са наемателки на стая в публичните домове. Повечето не могат да си го позволят и са на улицата.
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Къде по точно са тези жрици - Банишора или на Лъвов мост? Към кой точно хотел са "На Лъвов мост е хотел "Цура"Една цяла зима на върха на дървото пред него висеше един червен сутиен.Има още 2 хотела на Лъвов мост, ама и те не са в Банишора.Наистина не е статия, а пълна боза
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до Вие сега ли го разбрахте? Смешно е! Умрете в ***
45
4
 
8
 
! Отговори
Циганска държава! преди 7 години
Ами да легализират проституцията! В нормалните държави хората отдавна са го решили този проблем. Имат си специални места, публични домове, всичко уредено, чисто, баня, хапване пийване, свършваш и заминаваш. На рецепцията ти дават касова бележка. Легален бизнес... плащат си данъци осигуровки здравни... и всичко както си му е реда. Сега и наркотиците започват да легализират по същия начин. Имаме още много да наваксваме като нация и явно още дълги години ще стоим на опашката на Европа.
44
0
 
2
 
! Отговори
Аеромунд преди 7 години
Кофре та ема кадо Атреама Лема!
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Банишора парка прелива с ***,същото е около лъвов мост. Хотела всички го знаем кой е. Това е от край време. След 10 те е страх да излезеш,че ще решат,че си проститу'тка
42
2
 
14
 
! Отговори
К'во, КЪДЕ? преди 7 години
Къде по точно са тези жрици - Банишора или на Лъвов мост? Към кой точно хотел са подадени жалбите? Статията е дезинформираща, казва само, че някъде било пълно с *** и че някакъв хотел бил бардак (има подадени жалби и подписка). Нищо кокнретно. Моля журналята да си вършат работата! А че няма държава, то си е видно...
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Я млади момци да почнат да ги кле,цат тия прости,тутки да им правят деца през две години. Щом искат по лесния начин да си изкарват парите"Говорим за ромки и им правят деца не през две години, а през девет месеца. Пари не изкарват, защото им ги взимат. Каквото не на място, мъжете им или собствените им родители. А да наричам такъв "живот" лесен, не ми би и хрумнало.
40
6
 
2
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
Тази държава няма да се оправи докато църквата не влезе в управлението на държавата. Прости,тутки ли? Я млади момци да почнат да ги кле,цат тия прости,тутки да им правят деца през две години. Щом искат по лесния начин да си изкарват парите жените значи ще служат за разплод.
39
7
 
7
 
! Отговори
с преди 7 години
София така и не успя да свикне ч140 г ,че е столица на България . Моля ,направете си референдум и дайте на друг град тази отговорност .Ще ви вземат и проститутките ,с радост .
38
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Крайно време е да се легализира и да плащат данъци и да са по хотелите/публ.домове"Няма нищо по-ужасно и за тях, и за гражданите, от легалната проституция. Първо, това значи, че се разрешава навсякъде и по всяко време, а не само по публичните домове. Второ, броят им нараства хилядократно, основно насилствена проституция от още по-бедни страни. Трето, данъците са фиксирани и еднакви за всички, нямат нищо общо с реалния доход и не могат да бъдат платени от бедните на улицата по никой начин.
37
5
 
4
 
! Отговори
с преди 7 години
Да си сменим столицата,да изместим метрото и еврофондовете и софиянци да стават едно голямо село .
36
3
 
16
 
! Отговори
"Оптимист" преди 7 години
Е че те си плащат на държавата под формата на подкупи. И да ги легализираш, пак няма да идат парите за библиотека или детска градина, а в нечий бездънен джоб, който ще те засича с новата си X6-ца.
35
0
 
40
 
! Отговори
Има си крушка опашка преди 7 години
Всеки прави каквото си ще само там, където му минава номерът.Щом вилнеят необезпокоявани само на метри от сградата на една от най-важните служби на МВР, значи си имат протекция.
34
0
 
12
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
Не ме вкарвай в спор с ислямист,какъвто явно си ти,а на всичко отгоре и ***!Приоритет за националистите е националната сигурност и отпор срещу терористи,а не да се занимават кой с кого си го слага!
33
13
 
1
 
! Отговори
до 39 преди 7 години
Не означава ли?:)))... А когато "националистите" биеха мирни хора докато се молят ти къде беше тогава? :)
32
2
 
19
 
! Отговори
до 36 преди 7 години
Само не мога да разбера защо точно националистите трябва да бият ***,сводници,наркомани или когото и да е било?Националист не е м.ръсна дума и далеч не означава самоуправство!!!
31
0
 
32
 
! Отговори
в едно изречение преди 7 години
Липса на държавност.
30
0
 
13
 
! Отговори
за чия сметка? преди 7 години
A управляващите /след като не ги закачат, са техни работници/ , пълнят партийните каси .
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на по бул. Сливница е така. На разстояние от 50-200 м. Сутеньорите пият кафе и наглеждат стоката. Щом се изморят да ни пазят или просто като им е скучно полицейските коли спират на раздумка с проститутките. Всяка нощ. Според мен са собственост на ченгета. Оплачете се на Ватикана! ....а къде са "националистите"?... Що не бият сутеньорите? Безплатна идея: натоварете един камион с навързани работнички и сутеньори и ги стоварете на улицата на Фандъкова или шефа на РПУ-то..да поработят и там