Вижте къде няма да има вода на 5 октомври в София

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 4 окт 2016 12:43 | 4 окт 2016 12:40, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода на 5 октомври в София
Снимка: Софийска вода

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Алеко Константинов“ кв. „Подуене“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул.“Алеко Константинов“  от бул.“Мадрид“ до бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“; по ул.“Мадарски конник“ от ул.“Алеко Константинов“  до ул.“Васил Друмев“; по ул.“Васил Друмев“ от  бул.“Мадрид“  до ул.“Марица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Мадарски конник“.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 001 , жк. „Люлин“ 1 , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл.001 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на паркинга пред бл. 001.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Александър Суворов“ кв. „Павлово“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“Тодор Каблешков“, бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Мур“, ул. „Ген. Суворов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Суворов“ ъгъла с ул. „Казбек“.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Муравиев“ , кв. „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Константин Муравиев“; по ул. „Станимир Станимиров“ от ул. „Константин Муравиев“ до края на улицата, ул. „Инж. Станимир Станимиров“ №27 и №29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Муравиев“ №10.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Монах Спиридон“ , вилна зона „Симеоново – Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Монах Спиридон“, ул. „Поветица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Монах Спиридон“ ъгъла с  ул. „Поветица“.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с изместване на спирателен кран на ул. 367 , кв.  „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 378 от ул. 379 до ул. 367; по ул. 367 от ул. „Стефан Дуньов“ до ул. 378, ул. „Георги Живков“ , ул. 369.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 367  ъгъла с  ул. 378.

На 5 октомври  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателен кран на ул. „Градинарска“ , Научно производствена база „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Владайска река“, ул. „Градинарска“, жп прелеза.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Градинарска“ №5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Напиши коментар Коментари