Мъжът, подпалил се и прегърнал любимата, почина. Тя също

Надеждата за спасение намаляла дни след хоспитализацията им
11 окт 2016 08:52,
52
Мъжът, подпалил се и прегърнал любимата, почина. Тя също
Снимка: архив, Bulphoto

Драмата на една буквално изгаряща любов приключи фатално.

Починаха и мъжът, който на 1 септември се поля с бензин и запали, и жената, която прегърна в огнена прегръдка.

Ден по-късно стана ясно, че мъжът е бил влюбен в дамата - финансов директор на пицарии "О!Шипка". Версията тогава бе несподелена любов.

Още по темата

Двамата бяха транспортирани в "Пирогов", където лекарите се бориха да ги спасят. Въпреки че мъжът бе с 90% изгаряния, а жената - с 80%.

Лекарите са направили и невъзможното, но още в първите часове надеждата за спасение започнала да намалява и дни по-късно и двамата са починали, потвърдиха от "Пирогов".

Изгарянията от бензин са от най-тежките и болезнените, защото причиняват жестоки рани в дълбочина.

Такъв тип дълбоки изгаряния и при това на огромна площ, се смятат за несъвместими с живота, обясниха специалистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: бензинзапалванеОШипка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Сайко преди 7 години
Аз мислех, че само на мен ми минават такива натрапчиви мисли при несподелена либоффф. Аме не, има и други, дето ги хапят здраво мухите. Много смеее, силни смеее!
42
0
 
3
 
! Отговори
Пиро Манчев преди 7 години
Като искаш да палиш някого пали! Що трябва и себе си да бастисваш. Заради една......!
41
0
 
4
 
! Отговори
Маке преди 7 години
Земи огиин, запали мее....
40
0
 
4
 
! Отговори
Нищо чудно преди 7 години
О!П..ка е верига от пропаднали дупки, където работят *** със зверски диалект, престояла храна, ужасно обслужване и отношение. Тоя тип може би е останал крайно недоволен, та затова е решил да им го демонстрира по този оригинален начин.
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36Действителен случай. Един мъж и една жена страшна любов. Във всичките и краски и форми. Но, мъжа пътува на рейс. Изкарва по месеци в морето. Всеки път, като се прибира у дома. Страшна любов. Един ден, след дълго пътуване заявил на Жена си, че я напуска. Заради, Жена 20 години., по-млада от нея. Жената не понасла раздялата. Тежък инфаркт и се споминала. От шок и болка в душата. Това, че ти с "лека ръка" преключваш връзките си на много други хора им е изключително трудно и болезнено.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 36Това е през призмата на твоите представи. Първа връзка проблемна. Втора още по зле. Безразборен секс, след който се чувства празна безлюбовна душа. Все нещо не му е достигало с Жените. А да е тази, не.. Тази.. А може би тази. Излиза съкрушен, всеки път от раздялата. Сега не само издържа ли нервите.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 37 По-скоро Жан не искаше да играе по правилата на руската газова мафия.Виж Путин е умен,знае къде пари печката.
36
18
 
3
 
! Отговори
Шапшал преди 7 години
Докато са горели сигурно е замирисало на кебапчета.
35
0
 
36
 
! Отговори
да преди 7 години
Любовта съществува, но не в глупашкия смисъл"ще се убия( ще те убия , ако не сме заедно".)Двама индивиди, които оценяват, че животът е единствен , усъвършенствуват се, работят, за да бъдат И самостоятелни.В случай на раздяла всеки поема пътя си, с благодарност, че е общувал с интелигентен човек, обогатил се е от душевността му, без злоба и клюки.
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още любов днес?Жалко,за двата живота.
33
0
 
12
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
Е, да.. Робърт... забравям вече имена..Но винаги си спомням "бащата на младоженката- бивш 007"... и смешно, и страшно;-))( а запалилият се човек( мир на душата му.. трябваше да чете повече... тогава щеше да бъде по-уравновесен.. а парите... винаги не са стигали и преди 50 г., и сега, и преди 100 г..И винаги ще носи лошата карма, че от ГОЛЯМА ГЛУПОСТ е убил И една жена...)
32
5
 
52
 
! Отговори
Деян преди 7 години
Спрете се бре хора?! Помните ли Андеш Брайвик? Уби 77 души, деца и никой в Норвегия не се възползва от тази трагедия за да печели политически дивиденти. Всички сте големи специалисти на тема политология, икономика, медицина, архитектура и жени и телефони.Замисляли ли сте се, че днешната ни ценностна система и мислене са съсипани, не от днес, от вчера или от преди 3-4 години. Просто сме нация, която мрази и руши. Чешмичка пред блока да ви направят ще я счупите, "щото е държавна". Малоумно племе
31
0
 
10
 
! Отговори
Франко? преди 7 години
До !Робърт Де Ниро да не е? :-)Иначе съм съгласен, че в душевните и лични драми не трябва да се търси политически отенък. Сега и политиците и журналистите ще станат много цинични ще питат кой е виновен? Ше правят сравнения. Истината е, че на човекът му е дошло в повече.
30
1
 
17
 
! Отговори
ДДГ преди 7 години
До АнтиЕС-АнтиГЕРБ"...Ама не харесвали Станишев. Ми той Станишев, си отиде, бе чукундури..."Къде отиде Станишев? В оплюваният от него другите партии Евро парламент с 10к Ерво заплата и платени всички наеми на квартири и полети от нас с теб, да брани нтереса на България. От 1945та г. никой не брани интереса на България. Станишев се извини на Местан за т.н. "покръстване", но не се извини за избитите от партията му невинни, интелигентни хора и кралски офицери.
29
1
 
39
 
! Отговори
! преди 7 години
Пази, Боже, от глупави мъже! Запалили се, защо УБИ и жената, която няма НИЩО общо с теб?Народът казва:"ти *** любищ, аз хал хабер си нямам!"Това е арабска история на ниско ниво: ами и аз харесвам Робърт Редфорд, Франко Де Ниро- да ида да се подпаля и да ги прегърна?Е... та това е безумие... човек е интелигентен и на 80 години..( и не замесвайте Борисов, Костов..;-)))
28
13
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 7 години
До Късата памет - даЯ повтори! Хиперинфлацията я създал Костов, така ли? Ми дали не пропускаш цунамито в Тайланд, земетресението в Пакистан и тайфуните в Карибско море? Това все дела на злия Костов, нали? *** жалък!
27
1
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 7 години
Това последното можеше да не го пишеш, не смяташ ли че и ти по този начин разстройваш по -чувствителните?! И си противоречиш!
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е поради липса на комуникация. Скарат се и след, това не намират пътя към другия. Нервите не издържат и ето това е. Говорете, спорете търсете решението. Мълчанието и сръдните не са Най-доброто в човешките взаимоотношения. Споделяйте чувствата не ги подпискате. Не се измъчвайте, това води до разруха. Душевна, психическа, емоционална.
25
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не ,хипер инфлацията не я създаде Костов,а точно БСП при Жан Виденов.А Костов дойде след него и доограби всичко каквото му попадне."Да, червените бяха виновни, но не самият Виденов. Жан Виденов сам по себе си беше бушон, който да изгори докато другите си разиграват далаверите с държавата. Така и стана. После както казваш, идва Костов.Става дума за същият Иван Костов, който се борише за лидерска позиция при червените, но му казаха, че местата вече са заети и той започна да играе срещу червени.
24
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо по гадно от комплексари, психари и нещастници егоисти, които нямат смелост и доблест нито да се борят с живота, нито да си отидат достойно, а убиват и опропастяват живота на невинни хора. Пример- скочил под влака или от покрива, а не си дава сметка, че съсипва психиката на свидетелите. Абе моля ви самоубивайте се достойно, както смятам и аз да направя като му дойде времето - без свидетели, без погребение.