Вегани правиха шоу на столичани

Искат да се спре използването на животните за храна
16 окт 2016 21:51, Красимир Ангелов
62

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Вегани се събраха на центъра в столицата за да протестират против използването на животни за храна, като и за дресировка в цирковете.

Според тях протестът е за защита на някои "фундаментални права" като право на живот и свобода на животните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: протествегани
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
2
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Пълно е с Протеин в растенията. А в някои много повече отколкото в животинската плът. Иначе не знам как щях да отида до Франция и да се върна с колело това лято - 4000 километра Вело-Веган-пътешествие!
45
0
 
1
 
! Отговори
До 41 преди 7 години
Ами именно това е,тръбят за позлите,но си траят за вредите или си затварят очите,не знам. Но личната ми лекарка не веднъж се е ядосвала по темата, че не е малък броят на деца при нея, които са развили анемия и други здравословни проблеми предимно поради липсата на белтък.Б12 е много важен витамин за производство на клетки, за ДНК и дори(прочетете по темата,не да кажете,че просто съм против неядящите месо хора)при липсата му е възможно да се изпадне в недобро психическо здраве-депресии,психози и
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги защитавам правото на всеки човек да вярва и живее както иска. АМА ОТ ТЕЗИ МИ ПИСНА. Много е удобно да тръбят само от вредите на животинските продукти (да не говорим, че 98% от вредите са причинени от ниското качество по магазините, не от самата храна), ама защо така удобно не говорят и за вредите от НЕКОНСУМАЦИЯТА на животински продукти? Да се забрани веганството за деца, които не са достатъчно големи да направят своя избор. Особено важни за тях са млечните продукти.
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От изпълненията на веганите, може да се направи изводът, че липсата на белтъчини и микроелементи, съдържащи се в храните с животински произход, води до неадекватност и агресивност.
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М-даа! 3Д принтерите са голяма работа. Цяло прасе 200 кг. могат да ти принтират и то със сигурност ще е постно -само за вегани.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кренвирши могат да ядат спокойно, те не са от месо.
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВСЕКИ ДА ЯДЕ КАКВОТО ИСКА. ЗАЩО ТРЯБВА НАГЛО ДА НИ НАТРАПВАТ ТЕХНИТЕ ИДИОТЩИНИ.Сигурно ги е яд, че другите нагъват мръвки, пък те от инат се мъчат с картофи и ориз.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казват, че когато пускаш картофа във врялата вода,, той пищял от предсмъртен ужас.
38
2
 
7
 
! Отговори
is преди 7 години
А растенията не са ли живи същества ?Тях защо да ги ядем ?Аз предлагам да караме на вода и слънце.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
помня една статия за вегани които почти не убиха детето си от про,стотия
36
4
 
6
 
! Отговори
от 48 преди 7 години
трите звезди означават " ***-й..му.-на"!Не ми е ясно защо е изтрита - не е написано като епитет към никого
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато *** слезе от дървото и прояде месо стана човек!...Сега какво, пак да се качим на дърветата?
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nikoi ne se xamislya kakva vreda okazvat veganite s porusvaneto na chervena boya po sebe su,PRED POGLEDITE NA DECATA!IMENO ZARADI TOVA,PROSTO SI PROSYAT BOYA!
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шматки. Като искат да не ядат месо, но да не се правят на клоуни по улиците и да набиват идеите си в другите хора. Като не им харесва да не ядат, но няма да откажат човечеството от месо..това е против природата ни
32
0
 
6
 
! Отговори
фафафаа преди 7 години
До до 20 АЗНе си гледал и телета, защотот тва теле си изяжда същотот количество фураж и без да го отглеждаш за месо. Мъжките след това какво ще ги правиш??? Ако имаш ферма 2 ти стигат за разплод пак трябва да ги заколиш .
31
4
 
1
 
! Отговори
Bulgarin patriot преди 7 години
Kade otide "vegetarianetz" dumata I se prevarna vav vegani? Bulgarskija se napalni s chuzditzi ot vsiakakvo estestvo I chuzdi ezitzi. Turzismi li neshtesh, ot Ruskia esik sashto, a sega angliiski dumi koito imat takiava hubavi balgarski sinonimi. Tova na nishto ne prilicha. Triabva da vsemame primer ot Poliazite koito si pasiat chistotata na esika!
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм много против убиването на животни, въпреки че хапвам основно пилешко.и риба, понякога кренвирши и луканка която ми увеличава апетита (много съм злояда ), но се отказах от свинско. телешкото не ми е вкусно , а ми го препоръчват заради протеина и високото ниво на желязо. (при анемия) Та се чудя вегетарианците откъде си набавят животинския протеин и белтък, който е в основата на изграждането на клетките. Само с млечни продукти и яйца или риба не е достатъчно. За зеленчуци да не говорим. Ето аз отказвам да ям свински дроб и го замених с пилешки, но лекарят ми препоръчва свински заради в
29
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не съм веги, но съм за по-хуманно отглеждане и умъртвяване както и за цялостно намаляване на консумацията на животински продукти заради въглеродният отпечатък. Но за безсмислено убийство на животни като лов и за производство на кожени изделия съм категорично против. Приветствам опитите за синтетично отглеждане на месо в лабораторни условия, но да се пуска на пазара само ако е безопасно.
28
3
 
14
 
! Отговори
Мръвкояд преди 7 години
Сред публиката мяркал ли се е Сорос? Все пак е хубаво човек да си наглежда инвестицията и как се харчат парите му! Айде видяхме, че по гей прайдовете американския посланик наминава, а тука кой инспектира?
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо се крият с маски ? Да не ги познаем когато набиват мръвки ли ?