Бул. "Черни връх" почти готов, пускат го за Коледа

Йорданка Фандъкова благодари на столичани за търпението
15 ное 2016 16:14,
22

 Снимка: БТА

До средата на декември ще бъде пуснато движението по столичния булевард "Черни връх", след като ремонтът му продължи близо 5 месеца.

Пред БНР кметът на София Йорданка Фандъкова благодари на гражданите за търпението.

"Благодарна съм много за търпението и на живеещите, и на работещите, защото месеци наред те се придвижваха при много тежки условия. Проявиха това търпение, защото знаят, че това е за добро. Тук все още се строи много, така че тепърва има много хора, които ще се възползват от него. Цялото Драгалевци всъщност минава също от тук, слизайки към града", каза тя.

Кметът провери днес реконструкцията на булеварда от ул. "Арарат" до Околовръстното шосе. Движението в този участък трябва да бъде пуснато, дори и без да е положен износващият слой асфалт. Това може да бъде направено и през пролетта, когато метеорологичните условия са благоприятни.

Стойността на ремонта на бул. "Черни връх" от ул. "Сребърна" до Околовръстния път е 13 млн. лв. и включва разширение на булеварда, подмяна на водопровод, канализация, електроинсталация, подмяна на телефонни кабели, нови тротоари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 7 години
Да пуснат поне две ленти по средата, па да си правят сетне тротоарите!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъче, а виждала ли си в кво състояние са улиците в Кръстова вада, непосредствено до Ч. Връх? И всички са еднопосочни север-юг! Кола ще оправите поне 2-3 основни улици
16
3
 
11
 
! Отговори
Краси преди 7 години
Важното е да отрежем лентата, напролет ще ремонтираме направеното е и ще довършваме!
15
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тука пишат само инженери, неграмотни, може да сбъркат пътя до хладилника, ама драскат.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо този хидрант е крив? никой ли няма нивел в тази фирма или пак претупваме един ремонт с цел евросупсидията ... 06535
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още на първата снимка виждам нарушение на правилата за безопасност. Вижте човечеца как е подпрял плочката, което реже с крак.
12
12
 
20
 
! Отговори
булгар преди 7 години
Поредното некачествено строителство! След два месеца ще бъде на вълни, шахтите потънали, а на пролет ще бъде за "предизборно" закърпване. Хората ще се оплакват за състоянието на булеварда, а управляващите ще се оправдават, че бил в гаранция. Добре! А когато му изтече гаранционния период какво?! На това, което строят трябва да дават вечен гаранционен период. Тук в българия се работи некачествено и това е.
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От снимката виждам тотално нарушение на правилата за безопасност по време на работа масово е положението на всички строежи. Фрапантното е че хората оглавяващи институциите които трябва да следят за това вместо да вземат мерки се разхождат ИЗ строителните обекти за фотосесии.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по кварталите с улиците и канализацията от 70-те, но за сметка на това всяка свободна зелена площ или детска площадка се застроява.
9
4
 
17
 
! Отговори
До 12 преди 7 години
До АнонименЗа страната - магистрали! Над 1/3 от населението на страната е в София. Нормално е тук да се инвестира повече!
8
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма какво да се хвалите с тази, това и е работата! А кога ще направят такива улици и в България, защото шопите откраднаха всички пари за софия.
7
9
 
7
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
До АнонименЩе я реже някой, който няма да има никакъв принос и заслуга!
6
11
 
33
 
! Отговори
Напълно съгласен с 1 преди 7 години
До АнонименПовечето днешни "столичани" нямат и спомен как изглеждаше София преди 10 години, как се придвижвахме от Бъкстон до Младост по околовръстното и пътувахме с часове от единия край на София до другия. Да, браво Фандъкова! Радвам се, че ББ не я предложи за президент! Не си я давам като кмет на София!
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами кой ще реже лентата, след като лентореза избяга.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези клошари ли работят там? Със суичъри и по маратонки, работят с моторни триони, без предпазни средства. Това трябва да види кметицата, а не сроковете.
3
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това правят ГЕРБ! Видими резултати за кьорави социалистически боклуции!
2
1
 
26
 
! Отговори
:) преди 7 години
снимка 1 - нагледен пример за спазване на ЗБУТ
1
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО ФАНДЪКОВА!