Нищо не се строяло в Горна баня, само канализация

Фандъкова обвини партии, че стоят зад протеста в квартала
18
Нищо не се строяло в Горна баня, само канализация
Снимка: Булфото, архив

В "Горна баня" се изгражда канализация по проект на Столичната община, не се застрояват зелени площи, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова, след като жители на квартала излязоха на протест.

Още по темата

Сигнал, че в район "Горна баня" се депонират строителни материали и се унищожават зелени площи, бе изпратен вчера до медиите и от партията на Георги Кадиев "Нормална държава".

Днес пък жители на квартала излязоха на улицата, за да се оплачат, че от години се изхвърля асфалт и строителни отпадъци в дерето до тях. Те настояват да има програма за всичко, което се случва. Искат да има зелена площ, а не строителна площадка.

Кметът Фандъкова обясни, че твърдението ,че там се строи строително депо е абсолютна манипулация.

"Нищо не се изгражда, освен канализацията на района. Проектът е изработен от специалисти, преглеждан и одобряван е многократно. За него настояваха жителите на района, които имат нужда от канализация“, каза кметът.

По думите й тези, които провокират протеста, изобщо не живеят там и са организирани от определена политическа партия.

Кметът увери, че след приключване на строителството ще бъде почистено за сметка на изпълнителя.

"Най-късно до пролетта теренът ще бъде облагороден - той е общински и е предвиден за озеленяване", каза Фандъкова.

Тя призова да не се спекулира с проблемите на хората.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
инвеститора преди 7 години
До 8.Ти па къде видя да строи в Младост.Ако искаш да знаеш там най-малко се строи.Само ревете.
13
0
 
0
 
! Отговори
мъдреца преди 7 години
До 14.Поклон!Велик си!
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данчето си е уплашена колкото иска защото краде заедно с Бай Муй. Бай Муй ще избяга и ще я изостави ако се започнат разследвания за безобразията в Софийска община. А милото на вид Данче добре знае какво и колко е откраднато, колко тя е взела, както и колко са дали на Бай Муй. Онзи т.н. Гладен прокурор дали ще се размърда? Защото ако малко поработи ще завони на мъ:::рша и ще се види колко са ограбили от софиянци. Да каже Данчето, с какви пари купи жилището което се оценява над 200 000 евра.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно че мамините дразнят тия са непризнателни навсякъде не само в софия строеше се градинки алеи аиде сега другите да строят *** какво масата с ракията да и да добре са те цял живот са добре елате вижте в един малък град където не излизат повечето млади дори и на кафе ми сетете се що а герб и виновно или се забрави що щото на ония така им изнася едно време в дискотеките имаше 1000 човека сега са 100 що ли и тода е само това
10
3
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 7 години
Абе интересно, не че обичам думата кореняк-софиянец, напротив дразни ме, но провинциалистите много обичат да я използват като обида към нас, та като такъв ще кажа, че не познавам човек, имам предвид истински софиянец, а не придошлите на вълни селяни, та не познавам истинския софиянец, а имам хиляди познати, приятели и роднини, който де е гласувал за това недоразумение. Нямам предствава кой я е избрал и кой толкова я обича, но за мен изборът й понамирисва отново на фалшификация.
9
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софиянци си обичат Фандъкова.
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София си избира Фандъкова, защщото тя разкраси и построи красива столица.Партията на Кадиев, който е загубил всички избори срещу Фандъкова организира безредици, нещастен комунистт
7
0
 
15
 
! Отговори
данче преди 7 години
Кажи нещо за студентски град
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учителницата затри София с неразбирането и подлагането на Баш Българина наречен за по-кратко Бай Х-й. Колко е уплашена се видя на изборите. И защо, защото знае какви гадости са вършили с Бай *** и колко кинти са откраднали. А Бай *** ще я остави веднага и ще я принесе в жертва за да си измие ръцете. А иначе я успокояваше, че страшно няма, ще си гепят и няма кой да им търси сметка. Но палачинката се обърна и на него му се спече и го тресе страха. Може да има ресто за разрухата и бедността.
5
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако се поразровят в такса смет на София ще излезнат големи сюрпризи. Гарантирано от ГЕРБ и мадам Ф. от години !!!
4
7
 
23
 
! Отговори
марионетка преди 7 години
кметка-марионетка
3
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая е абсолютна кифла и най-голям спец в манипулациите. Я да иде да обясни в Младост какво се строи. Ама там не иска, нали? говори от екрана някакви небивалици - как строителството било саботаж, как тя нищо не знаела, как щяла да го отмени и т.н. след като много добре знае или поне би трябвало нейните съветници да са и обяснили, че след като вече е издадено разрешението тя не м оже да го спре. Блоковете ще се построят или някой ще осъди общината за милиони обезщетения
2
15
 
31
 
! Отговори
абсурдистан преди 7 години
Хората в Горна баня газят и дишат фекалии,а вие Метро та метро .Тотално сбъркани приоритети г-жо Фандъкова
1
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много скоро ще лъсне голямата лъжа, че Фандъкова била избрана от софиянци за кмет. Проценът, който тя взе, отнесен към всички софиянци е точно 12 %, при това постигнат с чудовищна измама и подмяна на протоколите в половината секции.И от Марс се вижда че е обикновена некадърница, но бе сложена защото е послушна и отчита в правилня джоб откраднатото.