След дъжд – качулка: Клиника за барикадиралия се Лъчезар

Мъжът е 40-годишен, здрав, 100-килограмов. Не си пил хапчетата
27 ное 2016 10:53,
15
След дъжд – качулка: Клиника за барикадиралия се Лъчезар
Снимка: Булфото

След като няколко часа снощи полицията бе вдигната на крак заради това, че 37- годишният Лъчезар Найденов се барикадира в дома си в столичния квартал "Горна баня", сега предстои той да бъде настанен за лечение в специализирано заведение, информира МВР.

Още по темата

Около 22.30 часа Найденов беше изведен, като преди това се заключи в дома си. Това е втори случай, при който мъжът се барикадира. Същото направи и преди месеци.

Снощи той дори стреля с въздушно оръжие и рани човек, който пострада от сачма.

Самият Найденов е 40-годишен мъж, с много здрава физика, тежащ около 100 кг.

До барикадирането се е стигнално, защото е спрял да пие хапчетата си за шизофрения. Имал е и многобройни конфликти с баща си, с когото живее.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
nqkoi si преди 7 години
До Зоб до гробне само от зоб ! и от грешка в хранителния режим ! при мен се получи от нисковъглехидратна диета !
10
0
 
2
 
! Отговори
Iss преди 7 години
Последно на 37 или на 40 год е?
9
0
 
14
 
! Отговори
Зоб до гроб преди 7 години
Имам приятел дето превъртя от зоба дето го взимаше. Правеше някакво брутални дози от йохимбе, кленбутерол и кофеин отделно се бодеше със стероиди. Последният път като го видях беше превъртял в съблекалните. Къпеше се в МИВКАТА. А ся си представете 110 кг превъртяла назобена батка. Никой не смееше да влезне в банята защото човека беше агресивен. Психическите заболявания не се предават от човек на човек, те си идват от начина ни на живот. Моя приятел сам си го направи с тази химия която взимаше
8
1
 
4
 
! Отговори
meryk преди 7 години
то всичко в тази държава е така !
7
2
 
13
 
! Отговори
дежавю преди 7 години
човека е атакист. Миналата година пак прави циркове, беше се качил на покрива и развяваше мръсни *** и викаше за АТАКА. Даваха го по телевизиите. Човек не си избира шизофренията, тя го избира. Абсолютно всеки човек може да отключи болестта при стресова ситуация или при постоянен стрес в какъвто живеем всички.
6
6
 
11
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
То и тиквата горе долу отговаря на тези данни ,но за такива като него природно недоправени още нЕма хапчета.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RUSSIA the bestЗатова е нужно проблемът за психично болните да бъде обсъден, съобразно с условията в България днес.Някои трябва да останат завинаги затворени в здравно заведение. Други пък трябва принудително да бъдат водени на контролни прегледи, ако доброволно не ходят.Щом се установи, че близките на такъв не могат да отговарят за него, държавата ще го въдвори в психиатрия, но ще му осигури и някаква работа, за да подпомага издръжката си.И национален регистър за всички психично болни!
4
0
 
34
 
! Отговори
Срам за професията преди 7 години
днес бг - Флагманът на българската журналистика:"Лъчезар Найденов е 37 годишен мъж , но самият Лъчезар Найденов е 40 годишен мъж"А Лъчезар Найденов да не е 53 годишна жена в крайна сметка. ?Забелязал съм, че нямат статия , която да не е пълна с правописни и смислови грешки !
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RUSSIA the bestАко този има съсед нашенска мутра,дали няма да бъде излекуван ВЕДНАГА?!
2
1
 
22
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Вие добре си се шегувате , точно като хора които не знаят какво представлява такъв човек когато си спре хапчетата и какъв тормоз е за близките му. Дано и никога не разберете , защото ви гарантирам , че тогава чувството ви за хумор ще се изпари.
1
5
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Мъжът е 40-годишен, здрав, 100-килограмов. Не си пил хапчетата------------------------------------------------------------------------------------------------------------Трудова терапия му трябва!Давам пример:Виетнамци строят път в планината.Двама блъскат с кирки, лопати, чукове и др.Зад тях двама стоят с Калашников.