"Атракция" пред софийски мол: Елени в клетка

Граждани останаха възмутени от гледката
Обновена: 18 дек 2016 07:34 | 17 дек 2016 21:50, Екип на Bulgaria On Air
13
"Атракция" пред софийски мол: Елени в клетка
Кадър: Bulgaria On Air

Три елена с изпочупени рога, затворени в клетка, са коледна атракция пред столичен мол. Граждани се възмутиха от проявената жестокост към животните, изпратиха кадри и алармираха институциите за случая, предаде Bulgaria On Air.

Животните се озовават пред мола в четвъртък. Идеята е да радват посетителите. Зина и приятелката ѝ Христина обаче са възмутени, че диви животни се използват за атракция и то не за първи път. Влизат и в словесен сблъсък с охраната на търговския център.

По думите на възмутените жени и миналата година на същото място е имало осем еленчета, едно от които е починало, а останалите били с кръвоизливи в очите.

След сигнала от Министерството на околната среда и Агенцията по безопасност на храните, където има отдел за контрол на животните, ще изпратят инспектори. Очаква се до понеделник да стане ясно дали управата на мола има право да разполага подобен атракцион.

От самия мол обявиха, че имат нужните разрешителни и също ще коментират казуса идната седмица.

Вижте повече във видеото на Bulgaria On Air!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
стига глупости преди 7 години
И като допълнение - някои хора, живеещи само в града, са толкова откъснати от природата, че много неща, които са съвсем естествени и натурални, започват да им се струват странни и дори брутални. И на мен ми се случи веднъж в един зоо-магазин да обърна внимание на собственика, че един гущер яростно беше захапал друг, а се оказа, че са мъжки и женски, и това е тяхна "любовна игра" :)). Така че, един съвет - преди да критикувате неща, които не са ви ясни, първо се информирайте !
12
0
 
1
 
! Отговори
стига глупости преди 7 години
Елените всяка година си сменят рогата, така че на тия най-вероятно не са били изпочупени, а паднали от само себе си. А мрънкачи за щяло и нещяло, без дори да са сигурни в това, за което протестират, винаги е имало - помня преди години какъв вой бяха надигнали някои за изсичането на тополи в София, а тия дървета имат определени години живот, след които стават опасни, понеже падат сами, така че отстраняването им е наложително. Та и с елените сега навярно е подобна история.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те за убийство тук дават по 5 години, а вие чакате справедливост за животните! жалка работа!
10
2
 
8
 
! Отговори
lorymedicine преди 7 години
Може ли някой запознат да напише кой е този мол, за да не стъпя повече никога в живота си в него и да кажа на всичките си познати за него и те да направят същото?
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз видях куче на каишка , а че и с намордник - възмутен съм .
8
13
 
5
 
! Отговори
ай стига бе! преди 7 години
Аман от правозащитници! На сигaни, на розови мъжлета, на хрупащи люцерна сапиенси. Кво искат тия? Да пуснат елените от клетката по улиците като индийски крави!? Всичката Мара втасала, за елените да страдаме сега!
7
0
 
18
 
! Отговори
Ico преди 7 години
То и без това по тоя молове е пълно само с *** и инфантилни,така че сигурно са им страшно забавни елените в клетка и пак ще дойдат до мола
6
14
 
8
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Северния елен всъщност е и домашно животно.Ползва се не само един път в годината и не само от един човек(хи-хи).А рекламите с диви и питомни животни дойдоха от САЩ,така че би трябвало да са нещо хубаво и демократично,като всичко идващо от там,нали така?
5
1
 
27
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
И динозаври да докарат, граждани нема да станем, те.Комплекси.
4
12
 
18
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ако успеят да докарат Стивън Хокинг и го сложат в клетка ще избият рибата.... Може и няколко кашона с развалени портокали да сложат та *** да го замярат за забавление....
3
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е че как, трябва да има такива неща, на какво ще се радва силно закърнелия мозък на повечето българи. Селянията го изисква, народът ни изпростява неимоверно и все повече такива безумия ще виждаме.А такива ниско компетентни и комплексирани хора като управата на този мол ще ни ги предоставят! Така че спокойно скоро ще започнат и маймуни на челни стойки да слагат!
2
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Зоологическата градина да не са на свобода ?
1
5
 
57
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
110 делфина бяха убити в черно море и никои не протестира срещу присьствиетона ам кораби заспало смотано общество