Щедрост: Без "Синя" и "Зелена" зона в София утре и на 26-и

Причината: Коледните празници – почивни дни
23 дек 2016 11:30,
11
Щедрост: Без "Синя" и "Зелена" зона в София утре и на 26-и
Снимка: Булфото, архив

"Синя" и "Зелена" зона в София няма да работят в деня на Бъдни вечер (24 декември, събота) и на втория ден на Коледа (26 декември, понеделник).

Това съобщиха от центъра за градска мобилност.

Причината за това е решение на Народното събрание, съгласно което двата дни са официални празници. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** = сел янду ри
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Пешо 9Не обиждай селяните - те са хора, които живеят на село и с труд си изкарват прехраната. Тези за обиждане са ***. За съжаление последните се срещат по-често в градовете, защото там им е по-лесно. Не е задължително да си селянин, за да си *** - такива ги има и на жълтите павета. Ако не вярваш - *** на пл. Народно събрание 2 ири на пл. Княз Александър I 1 - ще видиш доста от тях.
9
1
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Една от причините да обичам празниците е, че тогава софия се освобождава от около половината си обитатели :) никога не пътувам по празници (роднините и приятелите ми са софиянци и без друго), пътувам само в работни дни. Хубаво е да си софиянец :) давайте сега минусите, злобни селяни :))
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До средно разочарованНе се тревожи, защото вече всички "квартални селяни" тръгнаха да се изнасят за към родните си места. София винаги е празна около Коледа и Нова година.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ще е като една кола или по точно барака струва колкото една средна заплата . Сега всеки *** има кола , че и по две . Иначе решението е просто , който не му харесва в София си заминава там от където е дошъл .
6
13
 
7
 
! Отговори
средно разочарован преди 7 години
Ужас, сега всички квартални селяни ще паркират за 4 дни в центъра хиляди голфове!
5
2
 
8
 
! Отговори
От 4 преди 7 години
В случая вината е на СОС, в който мнозинството на ГЕРБ взима решенията. ГЕРБ чрез СОС прие това безумно нещо - да има Синя зона в събота, без да се съобразява, че събота може да е официален празник, или събота може да не е първия неработен ден след работната седмица, т.е. сега ако петък е официален празник и неработен ден за Синя зона не се плаща, но в събота се плаща за паркирането.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според Решението на СОС, Зелената зона се отнася само за работни дни, така че изричното й споменаване в тази новина не носи никаква информация.Синята зона - тук е по-интересно, без да му мисли много, СОС казва, че Синя зона има в работните дни плюс "Събота до 14:00", с което веднага нарежда, че на официален празник в Събота трябва да се плаща и много хора изгарят, мислейки си, че е безплатно. В случая понеделник 26-ти, като неработен ден не се плаща и няма нищо ново, но тази събота е изключение
3
3
 
11
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Недейте така! И без това едва ви стигат постъпленията и сте все на загуба счетоводно! Ще гладувате бе хора!Огън да ви изгори!
2
0
 
17
 
! Отговори
cat преди 7 години
Написана по този начин статията дава представата, че в неделя на Коледа зона ще има!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууу, не думай! Ще се разплача от умиление от тоя огромен жест! :)) Не наялите се крадци да се откажат да обират за два дни, не може да бъде!