Новогодишният концерт затваря улици в София

Ограниченията за движението ще важат до 2 януари
29 дек 2016 18:30, Красимир Ангелов
6
Новогодишният концерт затваря улици в София
Снимка: Булфото, архив

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства в част от центъра на София във връзка с провеждането на Новогодишния концерт "Сцена под звездите", съобщава Столичната община.

Заради това се забранява престоят и паркирането от днес до 6.00 ч. на 2 януари на площад "Княз Александър Първи", между ул. "Княз Александър Първи" и ул. "Дякон Игнатий"; от 21.00 ч. на 29 декември до 6.00 ч. на 1 януари на ул. "Дякон Игнатий" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков" и на ул."Дякон Игнатий" - от страната на градинката срещу ул."Аксаков"; От 8.00 ч. на 31 декември до 6.00 ч. на 1 януари на паркинга между НХГ и сградата на Народно събрание 2.

Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите със специален режим, от 9.00 ч. на 31 декември до 16.00 ч. на 1 януари; ул. "Аксаков" между ул. "Георги Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий"; ул. "Георги Бенковски" между ул. "Аксаков" и бул."Цар Освободител"; ул. "Княз Александър Първи" между ул. "Съборна" и пл. "Княз Александър Първи"; ул. "Леге" между ул. "Съборна" и пл. "Атанас Буров".

От 14.00 ч. на 31 декември до 16.00 ч. на 1 януари; бул. "Цар Освободител" между площад "Независимост" и ул. "Г.С.Раковски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ходете!!!
4
0
 
5
 
! Отговори
Пезевентин преди 7 години
До бай груьоВерно брато, така беше.Обаче:1. И сега се продава бенгалски огън2. Бомбички си правехме сами ( не помня съотношението, а и да го помнех няма го напиша, но като я взривих милицията дойде на втората минута. Добре, че никой не ме беше видял, само Господ и милицията знаят, какво е щяло да ми се случи. )
3
3
 
3
 
! Отговори
878999 преди 7 години
До смЕхЕ напъни втората мозъчна клетка и се сети, защо се прави това и какво се случи преди около една седмица в Германия. Миналата година и предишните такова затваряне нямаше.
2
4
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Питам се има ли друга столица по света която на практика да бъде с блокирано движение по това време спасява ни само факта ,че много от софиянци са по родните си места или са събрали и двата празника и са на почивка.
1
7
 
15
 
! Отговори
бай груьо преди 7 години
На 31 декември срещу 1 януари ще е минус 10 градуса. Кои ли ще са тези умници дето ще отидат да гледат още по умните? Едно време нямаше такива умници да ходят да гледат други умници. Всички си седяхме вкъщи пред телевизора гледахме прекрасна новогодишна програма с най известните артисит виното се лееше а свинското цвърчеше на скарата. Нямаше пиратки нямаше бомбички а само бенгалски огън. Който огън по неясни причини вече го няма в магазините. Най хубавите нови години бяха по ТАТОВО време!