13-годишен, изтървал пиратка върху крака си, е в "Пирогов"

От там съобщиха, че младежът, наръган преди дни в мола, е добре
1 яну 2017 14:15,
9
13-годишен, изтървал пиратка върху крака си, е в "Пирогов"
Кадър: YouTube

13-годишно момче, изпуснало пиратка върху крака си, е преминало през "Пирогов", съобщи на брифинг Мария Пойразова, говорител на болницата.

По думите й момчето не е пострадало сериозно: "Раната му е обработена, зашита и е освободен".

Още по темата

Що се касае за приетите с алкохолна интоксикация в Клиниката по Токсикология са разпредели 50 на 50 случаите възрастни и младежи. Всички са прекалили с алкохол.

От случаите с младежите, пострадали от алкохол, се е наложило един пациент да бъде приет в Клиниката по хирургия на ръка, тъй като се скарал с родителите си.

"Нещо не му е харесало и е решил в знак на възмущение да удари една чиния, в резултат на това е порязал много сериозно ръката си. Наложило се е от Годеч да го докарат по спешност. Ръката вече е обработена", обясни Пойразова.

И една добра новина - 19-годишният младеж, който беше наръган в столичен търговски център, вече е изведен от реанимация. След няколко дни предстои да бъде изписан от "Пирогов".

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра на 23 декември в мола на "Стамболийски. Тогава охранител на търговския център нанесе няколко удара с нож в гърдите и бедрата на 19-годишното момче.

Според свидетел момчето е било брутално пребито, като дори не било ясно, че се е опитвал да краде, каквато бе първоначалната версия на инцидента.

Охранителят също бе откаран в болница, а впоследствие бе арестуван, повдигнаха му и обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Цвинокио преди 7 години
До Забрана в градоветеТо и убийствата са забранени,ама...
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За винетка няма, ама гръмне 50 лв във въздуха...
5
3
 
6
 
! Отговори
Бай Онзи преди 7 години
Жалко ,че е оживяло ***. Такива като него и родителите му ще ги лежа ако ме бомбардират. *** селяни.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам как е възможно София да се превръща в бойно поле всяка нова година от 18 до 2-3 ч. след полунощ да не може да се излезе на улицата..........Абсолютна варварщина
3
1
 
7
 
! Отговори
none преди 7 години
Няма такава дума "брифинг"
2
4
 
21
 
! Отговори
Забрана в градовете преди 7 години
Толкова ли е трудно да забранят пиротехника и пиратки в градовете и населените места. Каква дивашина е да гърмиш навръх Нова година, па събери се тихо на масата с приятели, роднини. Какви са тези първобитни емоции да пречиш на хората. Празникът не е на улицата, празникът е в сърцето. Явно някои търговци добре си плащат на общините. Целият тротоар пред блока ми е в ***.
1
3
 
17
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Такъв като този пикльо не ги жаля. Само създават работа на лекарите. Вместо с други болни да се занимават лекарите му обработват и лекуват раните. Вина имат и родителите.Нека им е спомен от новата 2017г.