Вижте къде няма да има вода на 5 януари в София

Ще се извършват ремонтни дейности
4 яну 2017 11:02,
0
Вижте къде няма да има вода на 5 януари в София
Снимка: Софийска вода

На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Проф. Йордан Иванов" , вилна зона "Симеоново – Драгалевци",  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул."Проф.Йордан Иванов" ,ул."Зографи Молерови"  ,ул. "Проф.Александър  Бурмов"  ,ул."Железния светилник", ул."Илинден" и ул."Георги Константинов"; и района  между ул. "Тодор Пеев", ул."Васил Попович", ул."Бяла черква", ул."Симеоновска" и ул."Горска ела".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Проф.Йордан Иванов" ъгъла с ул."Зографи Молерови".

На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Васил Друмев" , кв. "Подуене",  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Васил Друмев" от ул. "Русалка" до бул. "Мадрид"; по ул. "Франсис де Пресансе" от ул. "Алеко Константинов" до ул. "Черковна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Друмев"№37.

На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Здравчи камък", с. Кътина,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 15:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Езеро", ул. "Пирамидите", ул. "Сини вир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Езеро " ъгъла с ул. "Здравчи камък".

На 5 януари 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Самоковско шосе" , с. Панчарево,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул."Риляник", ул."Елин Пелин", ул."Васил Левски" № 35, 37, 39; по ул."Самоковско шосе" от ул."Елин Пелин" до ул."Вукова кория" Община "Панчарево", Зона за отдих на ул."Самоковско шосе”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Руджери " ъгъла с ул. "Елин Пелин".

На 5 януари  2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водомерен възел на ул. 5006 , Научно - производствена зона "Искър" , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5002, по ул. 5006 от ул. 5002 до бул. "Искърско шосе" и гара Искър.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред гара Искър.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари