30-годишна загина на Симеоновско, ударили я две коли

Жената е блъсната от две коли, пресичала пътя
Обновена: 5 яну 2017 10:04 | 5 яну 2017 10:00,
44
30-годишна загина на Симеоновско, ударили я две коли
Снимка: кадър Нова тв

30-годишна жена е била блъсната тази сутрин на "Симеонoвско шосе".

Жената не е пресичала пътя на пешеходна пътека, съобщиха от МВР.

Тя е била блъсната от един от един автомобил, който я изхвърля, след което я блъска и втора кола.

На шофьорите са взети алкохолни проби, като дрегерът е отчел отрицателна проба и на двамата.

Полицията е на мястото на инцидента, образувано  досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
12
 
! Отговори
ПешеходедецЪТ преди 7 години
Когато аз карах курсовете за шофьор (и бяха задължителни часовете по безопасност) ни учеха, че преди да станем шофьори сме пешеходци. И всеки шофьор е пешеходец в даден момент. И че шофирането е освен всичко друго - и отговорност. Това, че не са виновни шофьорите дали ще им помогне на съвестта? Няма да споменавам децата, които тичат след топки. Не съдете и не обиждайте, инцидент понякога означава и неконтролируема ситуация. Бъдете здрави и шофирайте внимателно.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12Точно така е! Ще дам пример от Лондон когато бях там се хванах направо за главата. Пешеходците прибягвахме а шофьорите въобще не спираха. За това за стъпването на шосето и спирали шофьорите според мен е някакъв мит. Които няма нищо общо с действителността за съжаление.
17
5
 
23
 
! Отговори
мда преди 7 години
омръзна ми за всичко да са виновни шофьорите. Има пешеходци които тръгват да пресичат без изобщо да погледнат, даже си обърнат главата на другата страна.. Ама питам аз - ако не успея да спра (просто има закони на физиката, които не позволяват секундно спиране - има и спирачен път) но това някои хора не ги интересува. Грешка - щото като те вкарат в гроба или на количка - кел файда че някой си щял да лежи - 2 - 3 години
16
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трябва да се направят легнали полицаи особено там където е разклона за кравтал Витоша, движението е изключително натоварено, но никой не се съобразява със скоростта, през ден има катастрофи точно в този участък, не иска,м дори да коментирам тесният тротоат, където постоянно има паркирани коли
15
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този случай пешеходката е виновна за ПТП-то и за нейният летален изход от ситуацията.Според новият закон е така. Пешеходецът напълно поема риска когато реши, че му се пресича където намери за добре и, че го е хванал канапа/мързела/ да отиде на няколко метра и да пресече както хората където трябва и да внимава и преценява дали има възможността да пресече пътното платно безопасно както за пешеходеца така и за шофьора.
14
3
 
14
 
! Отговори
Нинджа преди 7 години
До АнонименНапротив, навсякъде си е 50 там, защото аз знак 80 не съм видял на Симеоновско, което значи, че след първото кръстовище и при липса на знак указващ скоростта важат ограниченията за движение в населено място ;)
13
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До еееЕеНа въпросния булевард е 80 с изключение на местата около пешеходните пътеки и спирките на градския (50). Дамата е пресичала на забранено за това място което като шофьор не ти позволява да реагираш навреме (особено при сегашната пътна настилка). С други думи, въпреки че масово караме некадърно и несъобразенос условията, в случая не са виновни водачите.
12
18
 
22
 
! Отговори
shofior-2 преди 7 години
Близките на пострадалата трябва да платят щетите на двата автомобила. Тъпите пешеходци трябва да се научат как се пресича. Не може да минават на червено и да пресичат където им е удобно и само шофьорите да сме виновни.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кво ше се случи в Европа ако стъпиш нс пътното платно, в Германия ако не си на пешеходна пътека може и нарочно да те блъснат.Апропо от пет години живея тук.
10
10
 
2
 
! Отговори
shofior преди 7 години
Mng qsno, 4e jenata e vinovna. Daje predlagam, blizkite na zaginalata da izplatqt obez6tetenie na shofiorite za polu4enite materialni i psihi4eski 6teti. Prizovavam vs shofiori, kato vidqt zebra i da natiskat zdravo gazta - tukmo da gi nau4im tez hora kude i kak se presi4a. Aman ot pe6ehodci!PS: Iskrenni suboleznovaniq na blizkite na zaginalata Sorry za shlokavicata :((
9
9
 
27
 
! Отговори
Шибани пешеходци преди 7 години
Колкото са прости шофьорите два пъти по прости са пешеходците!Вчера една *** овца решила да пресича цариградско на окръжна болница в час пик с толкова натоварено движение,точно пред моята кола.Ако блъсна такова тъпо животно изобщо няма и да спра за да видя на колко парчета е станала.Случая тук е аналогичен,казват че мързела само мори,а не убива но май не е точно така.Да се научат къде да пресичат,ако ли не право към моргата.
8
23
 
14
 
! Отговори
Безобразе! преди 7 години
Защо не се казват имената на тези 20-22 годишни престъпници? Защо не се казва как са санкционирани - в ареста ли са, на свобода ли се разхождат? Докога такива убийци ще се прикриват и се окуражават други убийци да правят същото?!
7
3
 
38
 
! Отговори
еееЕе преди 7 години
Някой знае ли каква е максималната скорост за движение в градски условия? И колко я спазват? А ограничението преди пешеходна пътека. Аз като шофирам с 40-50км ми светкат, изпреварват ме, засичат и пак на светофара сме заедно. А в UK тези действия не съществуват с много малки изключения. Но там има полиция, а тук тя е бутафорна и изцяло корумпирана. А и откакто ДАИ провежда изпитите корупцията е 100%. Всичко е с купени книжки. Дори и жена ми след 120ч и хиляда и нещо курс пак даде 500лв за да...
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
убиеш човек -придобиваш право 1г да не те наказват при ПТП да не ти взимат точки и да си спираш където пожелаеш
5
2
 
42
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Симеоновско шосе е като писта на смъртта. По две ленти в една посока, но толкова наспирали отстрани коли, няма свестни тротоари, кварталите около него се пренаселиха и от страничните улички постоянно някой излиза и е голям късмет при включване в осноновния поток някой да не го отнесе, защото всеки хвърчи.... сутрин и вечер е отвратително задръстване, а при Макси е някакъв ад сутрин с учениците от чаастните училища там. Всяка седмица на Симеоновско има катастрофи, за съжаление сега с жертва
4
2
 
32
 
! Отговори
Anonymous преди 7 години
@3: Ще се очудиш какво ще се случи в Европата, ако стъпиш дори с единия крак на пътното платно.
3
42
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
убиеш човек -книжката до живот и 20г минимум в затвора
2
9
 
57
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
в европа пресичане на пътното платно извън обозначените за това места , се счита за самоубийство
1
16
 
10
 
! Отговори
L) преди 7 години
До ?как го разбра ?